.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 18:56

BSA – Στην Ευρώπη μέσω της Peugeot Motorcycles

Με το Gold Star της BSA να είναι στα σκαριά εδώ και καιρό, αχνοφαίνεται ένα φως στο τούνελ της βρετανικής εταιρείας με τη μορφή της Peugeot Motorcycles.

Η «επιστροφή» θα γινόταν με το Gold Star το οποίο τροφοδοτείται από έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 652 κ.εκ. με ισχύ 45 ίππων (στις 6.000 σ.α.λ.) και ροπή 55Nm (στις 4.000 σ.α.λ.) Στα συνοδευόμενα με ABS φρένα συναντάμε τη Brembo, ενώ το εν λόγω μοντέλο παρά την κλασική όψη είχε σύγχρονα επίπεδα εξοπλισμού. Ένα μοντέλο που θεωρητικά ανήκε στο 2022, αυτό όμως δε συνέβη.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2022, η μητρική εταιρεία της BSA, Classic Legends, ήλπιζε να αφήσει πίσω αυτές τις καθυστερήσεις. Εν τέλει τώρα πλέον, το Νοέμβριο του 2022, η BSA είναι περήφανη που ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Peugeot Motocycles — και πιο συγκεκριμένα, με το δίκτυο διανομής της. Κάτι όχι και τόσο απρόσμενο, μιας και η Peugeot Motocycles, όπως και η BSA, είναι μέρος του Ομίλου Mahindra, ο οποίος κατέχει και τη θυγατρική εταιρεία Classic Legends.

Μέσω του δικτύου διανομής Peugeot Motocycles, η BSA σκοπεύει να διαθέσει τις μοτοσυκλέτες της σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η Peugeot έχει διανομή και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων αρκετών στην Ασία. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή εάν η Peugeot θα φέρει μοτοσυκλέτες της BSA σε αυτές τις αγορές στο μέλλον.

«Αυτό είναι το επόμενο συναρπαστικό βήμα για εμάς, να φέρουμε τις μοτοσυκλέτες της BSA, μιας μεγάλης βρετανικής μάρκας, στον υπόλοιπο κόσμο. Η Peugeot Motocycles μοιράζεται μαζί μας μια μακρά ιστορία αγάπης για τους δύο τροχούς και το εκτεταμένο ευρωπαϊκό δίκτυό της παρέχει την τέλεια διαδρομή για να φέρει το νέο BSA Gold Star στα χέρια των πελατών», δήλωσε ο Ashish Joshi, Διευθύνων Σύμβουλος της Classic Legends και Διευθυντής της BSA Company Ltd.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Peugeot Motocycles και πρόεδρος της Mahindra & Mahindra Europe, Gurpratap Boparai δήλωσε: «Η συνεργασία με την BSA είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την Peugeot Motocycles να βασιστεί στην ιστορία της στον τομέα της μοτοσυκλέτας. Η Peugeot Motocycles είχε πάντα τις μοτοσυκλέτες στο DNA της, λανσάροντας το πρώτο της μοντέλο το 1898. Η ιστορία συνεχίζεται! Χάρη σε αυτή τη συνεργασία ενισχύουμε την επέκτασή μας στην ευρωπαϊκή αγορά και συνεχίζουμε να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon