.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 14:14

EICMA 2022 – Brembo GP4-MS – Ανανέωση με τεχνολογία MotoGP

Ομολογκαρισμένη για χρήση δρόμου, μα πρωτίστως σχεδιασμένη για την πίστα, η ανανεωμένη δαγκάνα GP4-MS επιστρέφει.

Σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των σύγχρονων σπορ μοτοσυκλετών, η GP4-MS γεννήθηκε και εξελίχθηκε στις πίστες του παγκοσμίου για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον δρόμο και την πίστα.

Κατασκευασμένη από billet αλουμίνιο με την τεχνολογία monobloc της Brembo, η νέα γενιά δαγκανών GP4-MS διευρύνει τη λίστα συμβατότητάς της με μοντέλα της αγοράς ενσωματώνοντας και νέα έκδοση με έδραση 108 mm, ώστε να κουμπώνει κατευθείαν και στις περισσότερες ευρωπαϊκές σπορ μοτοσυκλέτες.

Brembo GP4 MS Caliper 2

Με τέσσερα έμβολα από αλουμίνιο, προσφέρει την ακρίβεια και δύναμη που απαιτείται για πολύ ισχυρές μοτοσυκλέτες, ενώ η ειδική επίστρωση από νικέλιο εξασφαλίζει διάρκεια και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Στη νέα γενιά GP4-MS η Brembo έχει ενσωματώσει ψήκτρες στο εξωτερικό σώμα της δαγκάνας για ταχύτερη αποβολή θερμότητας, καθώς και ένα νέο λογότυπο της Brembo στην εξωτερική της πλευρά.

Η δαγκάνα GP4-MS αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στο 2023 στο www.bremboparts.com και στο δίκτυο συνεργατών της.

Αντιπρόσωπος Ελλάδας Brembo: eXTra products

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon