.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 13:03

Σταθμό επαναφόρτισης μπαταριών παρουσίασε η Honda στην Ιαπωνία

Ο σταθμός είναι για την φόρτιση μπαταριών που είναι αποσπώμενες από το όχημα. Ο σταθμός ονομάζεται Honda Power Pack Exchanger e και αφορά φόρτιση μπαταριών της εταιρείας.
Αντίστοιχο σταθμό φόρτισης έχει δημιουργήσει και η ιαπωνική κυβέρνηση για να προωθήσει τα ηλεκτρικά οχήματα. Ο σταθμός αυτός έγινε με την συνεργασία των 4 μεγάλων γιαπωνέζων, Honda, Yamaha, Kawasaki, και Suzuki και λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2022. 
Η Honda θα δημιουργήσει αντίστοιχο σταθμό φόρτισης στην Ινδία για την φόρτιση των τρίτροχων ταξί που λειτουργούν εκεί με ηλεκτρισμό. Η διαδικασία  φόρτισης είναι απλή. Αφού το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να βάλει την άδεια του μπαταρία σε μία θήκη και να πάρει μία φορτισμένη από άλλη θήκη και να την τοποθετήσει στο όχημά του, συνεχίζοντας τον δρόμο του.  Όλο το σύστημα θα το διαχειρίζεται το Honda Power Pack Cloud. Επίσης οι μπαταρίες που φορτίζουν στις θήκες τους θα ψύχονται για την αποφυγή υπερθέρμανσης. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την κατασκευή τέτοιων σταθμών φόρτισης και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι η επέκταση των φορτίσεων θα επεκταθεί. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 13:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon