.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 12:37

EICMA 2022 – Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τιμή προσφοράς ως τις 5 Αυγούστου

Το ηλεκτρονικό εκδοτήριο της διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο της Ιταλίας άνοιξε με ειδική τιμή εισιτηρίων για λίγες μέρες.

Η 76η έκδοση της έκθεσης EICMA για το 2022 θα διοργανωθεί από 10 ως 13 Νοεμβρίου στον γνωστό εκθεσιακό χώρο του Μιλάνου, Fiera Milano Rho, και τα εισιτήρια του κοινού είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά από το ηλεκτρονικό εκδοτήριο στη επίσημη ιστοσελίδα eicma.it, η οποία αποτελεί και το μοναδικό κανάλι για αγορά εισιτηρίων της συγκεκριμένης έκθεσης.

Η ειδική προσφορά που τρέχει για τα εισιτήρια θα είναι σε ισχύ ως το μεσημέρι (12 μμ ώρα Ιταλίας, 1 μμ Ελλάδας) της 5ης Αυγούστου 2022, προβλέπει τιμή αγοράς €14.

Μετά τη λήξη αυτής της προσφοράς και ως το μεσημέρι της 30ής Σεπτεμβρίου 2022, η τιμή των εισιτήριων θα διαμορφωθεί στα €16.

Από κει και πέρα τα εισιτήρια θα έχουν την κανονική τους τιμή, €19, η οποία θα είναι αυτή που θα ισχύει στα φυσικά εκδοτήρια της έκθεσης.

Παράλληλα, προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο €12 για επισκέπτες ηλικίας από 4 ως 13 έτη, ενώ για τα μέλη της ιταλικής ομοσπονδίας FMI η τιμή εισόδου είναι €14.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές, προσφοράς και μη, το τελικό κόστος επιβαρύνεται με επιπλέον €1.5 για πάγια λειτουργικά έξοδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 12:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon