.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 15:40

Μια μοναδική Suzuki Hayabusa για τον Sylvain Guintoli

H Suzuki Αγγλίας έκανε ένα μοναδικό δώρο αποχαιρετισμού στον αναβάτη που έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές επιτυχίες της Suzuki.

Καθώς η Suzuki συνεχίζει να προκαλεί σοκ στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας με την απόσυρσή της πρώτα από το MotoGP και στη συνέχεια και από το EWC, το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής στο οποίο είναι πρωταθλήτρια 2021 και πρωτοπόρος το 2022.

Μέλος αυτής της υπερπετυχημένης ομάδας EWC είναι και ο Γάλλος αναβάτης Sylvain Guintoli που ζει πλέον μόνιμα στην Αγγλία, παντρεμένος με Αγγλίδα, και παράλληλα εργάζεται στο επιτελείο σχολιαστών και παρουσιαστών MotoGP του καναλιού BT Sport.

Καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για την τελευταία εμφάνιση της Suzuki σε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα που της έφεραν σπουδαίους τίτλους τα τελευταία χρόνια, ένας αναβάτης που αναπόφευκτα θα πρέπει να ψάξει αλλού για το μέλλον του είναι και ο Guintoli.

Έτσι η αγγλική αντιπροσωπεία της Suzuki αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο για να τιμήσει την προσφορά του στον τίτλο του EWC το 2021, καθώς και τις νίκες που πέτυχε η ομάδα στο Bol d’Or και στον 24ωρο αγώνα του LeMans.

Το δωράκι είναι μια Hayabusa 2022, βαμμένη στα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας EWC, δηλαδή διακοσμημένη με τους χαρακτηριστικούς χορηγούς της, Yoshimura και Motul, καθώς και με τα αρκτικόλεξα SERT με τα οποία είναι γνωστή η ομάδα – εκ των Suzuki Endurance Racing Team.

Κουκλάρα και μοναδική, θα μαζεύει γύρω της κόσμο κάθε φορά που θα τη βγάζει βόλτα ο Guintoli στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon