.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 17:44

ΗΠΑ – Καταστροφή κατασχεμένων μοτοσυκλετών με μπουλντόζα [βίντεο]

Δεν ξέρουμε τι έκαναν οι ιδιοκτήτες τους για τους κατασχεθούν τα οχήματα, αλλά τίποτα δε δικαιολογεί αυτό που έπαθαν τα δίκυκλα του βίντεο.

Σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη για τηλεοπτική προβολή, η αστυνομία της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ μάζεψε σε έναν υπαίθριο χώρο εκατοντάδες μοτοσυκλέτες, σκούτερ και ATV που είχαν κατασχεθεί και τα κατέστρεψε λιώνοντάς τα με μια γιγάντια μπουλντόζα.

Ο ατσαλάκωτος με το γκρι κουστούμι που κρατά την καρό σημαία – πολιτικός θα στοιχηματίζαμε πως είναι – και δίνει χάριν αφέτη το σήμα στο βαρύ όχημα να προβεί στο επαίσχυντο έργο του, εξαπολύει στη συνέχεια και έναν επικίνδυνα μεροληπτικό λόγο, στον οποίο ξεκινά ως εξής: “Μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου και ATVs δεν είναι απλώς μια ενόχληση, μα είναι και υπερβολικά επικίνδυνα…”

Όσο κι αν στη συνέχεια προσφέρει μερικές υπόνοιες πως αναφέρεται σε πολύ θορυβώδη οχήματα που ξεσηκώνουν γειτονιές τα βράδια ή οδηγούν πολύ επικίνδυνα, το να ξεκινά τσουβαλιάζοντας όλες τις χωματερές μοτοσυκλέτες και τα τετράτροχα δεν είναι και πολύ σώφρον. Άμυαλο τηλε-πολιτικό σόου στα χειρότερά του.

Χώρια που στο βίντεο απεικονίζονται ένα σωρό άλλες μοτοσυκλέτες και σκούτερ που δεν εμπίπτουν στην πιασάρικη περιγραφή του τέλεια σιδερωμένου "κυρίου".

Αλλά έχουμε κι ένα ακόμη ερώτημα. Εντάξει, ας υποθέσουμε πως δικαίως κατασχέθηκαν τα δίκυκλα από τους ιδιοκτήτες τους, γιατί να λιώσετε όλα αυτά τα καλά μηχανάκια; Από ΟΔΔΥ δεν έχετε ακούσει εκεί εις τας Αμέρικας;

Πηγή βίντεο: Reuters YouTube

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 17:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon