.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 11:12

H Honda ανακοίνωσε καθυστέρηση στην παραγωγή του Dax 125

Κορώνες, ελλείψεις και λίγη παραπάνω υπομονή για το νέο Νταξάκι.

Στην Ιαπωνία ο αρχικός προγραμματισμός της Honda προέβλεπε την εμπορική διάθεση του νέου Dax 125 την 21η Ιουλίου, ωστόσο αυτή η ημερομηνία πλέον δεν ισχύει.

Δείτε το ανακοινωθέν της Honda που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες στην ιαπωνική της ιστοσελίδα:

“Σχετικά με το Dax 125 που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2022, η αύξηση των κρουσμάτων covid-19 στο εξωτερικό και οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις εξαρτημάτων λόγω των σχετικών μέτρων προστασίας, καθώς και τα προβλήματα στις παγκόσμιες ακτοπλοϊκές μεταφορές μας ωθούν στην απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του για κάποιο διάστημα.”

Νέα χρονοδιάγραμμα δε δίνεται από τη Honda, δείγμα του πόσο αβέβαιη γίνεται πλέον η κατάσταση, καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη νέα άνοδο των κρουσμάτων covid παγκοσμίως με τις νέες υποπαραλλαγές της Όμικρον μετάλλαξης και τα μέτρα που ενδεχομένως θα προκαλέσει – σε μια εποχή που ακόμη υποφέρει από τα απόνερα των προηγούμενων περιοριστικών μέτρων, αυτών που θεωρούσαμε πως είχαν τελειώσει πια.

Πηγή: Honda

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 11:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon