.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 14:43

World Ducati Week 2022 – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Η Ducati παρουσίασε σε μια ειδική εκδήλωση το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων του WDW 2022, που θα γίνει από 22 ως 24 Ιουλίου στην πίστα του Misano.

Η 11η διοργάνωση της εκδήλωσης World Ducati Week 2022 έρχεται το προτελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου στην πίστα Misano World Circuit “Marco Simoncelli” στις ακτές της Αδριατικής Θάλασσας, με εκλεκτούς προσκεκλημένους και ένα πρόγραμμα γεμάτο θέαμα με επίκεντρο τις μοτοσυκλέτες του Borgo Panigale.

Στην εκδήλωση οι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλες τις τρέχουσες μοτοσυκλέτες της Ducati, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μηχανή προσομοίωσης με Panigale και να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία ντριφτάροντας θεαματικά με το Streetfighter στην ειδικά στημένη πλατφόρμα.

Θα υπάρχει ακόμη μια έκθεση με όλα τα μοντέλα στην ιστορία της οικογένειας Multistrada, ενώ τα ειδικά εκθέματα περιλαμβάνουν ακόμη τα δίδυμα Audi RS Q e-tron και DesertX, καθώς και Diavel 1260 Lamborghini δίπλα στη Lamborghini Siàn FKP 37.

Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι φυσικά ο αγώνας όλων των αναβατών της εταιρείας, δηλαδή η Lenovo Race of Champions, στην οποία οι κ.κ. Pecco Bagnaia, Enea Bastianini, Luca Marini, Marco Bezzecchi, Michele Pirro, Alvaro Bautista, Michael Ruben Rinaldi, Nicolò Bulega, Oliver Bayliss και ο θρύλος Troy Bayliss θα καβαλήσουν Panigale V4 και Panigale V2 σε μάχες που θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες.

World Ducati Week 2022 press conference 12 UC398481 High

Στην εκδήλωση Τύπου όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα αποκαλύφθηκαν μάλιστα και οι δύο Panigale V4 S που θα καβαλήσουν οι Bagnaia και Bautista με τα αποκλειστικά γραφικά που θα φέρουν.

Παράλληλα, η Ducati θα έχει ένα ειδικό κλειστό χώρο όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα νέο μοντέλο από τη γκάμα της εταιρείας για το 2023 που θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό αρκετά αργότερα, το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Δραστηριότητα θα υπάρξει και εκτός πίστας, καθώς θα υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα Ducati και Scrambler Ducati για test rides στην τριγύρω περιοχή.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείσουν μερικούς γύρους στην πίστα του Misano με τη δική τους μοτοσυκλέτα, να προγραμματίσουν ένα τεστ με την Panigale V4 S του 2022, αλλά και να συναντήσουν τη Ducati Riding Academy, ενώ οι νεότεροι μοτοσυκλετιστές θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από το πρόγραμμα DRE Rookie.

Για τους πιο περιπετειώδεις αναβάτες η Ducati θα έχει διαθέσιμα “mini sessions” του DRE Adventure με Multistrada V4 S, Scrambler Ducati Desert Sled και DesertX.

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου η αγαπημένη στιγμή του WDW είναι η μεγάλη παρέλαση, όπου, με κεντρικό σύνθημα "Let’s Ride as One", όλοι οι επισκέπτες με τις Ducati μοτοσυκλέτες τους μπαίνουν για έναν ομαδικό χαλαρό γύρο στην πίστα και στη συνέχεια βγαίνουν για να καταλήξουν στην κοντινή παραλία του Riccione όπου θα γίνει το Scrambler Beach Party με μουσική από τον Ιταλό DJ και παραγωγό Benny Benassi.

World Ducati Week 2022 press conference 1 UC398472 High

Το Σάββατο 23 Ιουλίου η παραδοσιακή "Rustida" μεταφράζεται σε μπάρμπεκιου κερασμένο από τη διοίκηση της Ducati στη μεγάλη ευθεία της πίστας, ενώ το βράδυ στο διπλανό Santamonica Stadium of Misano οι επισκέπτες θα συναντήσουν τους αναβάτες MotoGP, WorldSBK και WorldSSP της εταιρείας, σε μια βραδιά που θα κλείσει με συναυλία από το ιταλικό house τρίο Meduza.

Εκτός της Ducati, στους χώρους του WDW 2022 θα βρεθούν και πολλοί συνεργάτες της με έκθεση προϊόντων, παρουσιάσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Οι επίσημοι συνεργάτες της εκδήλωσης είναι οι: Akrapovič, Shell, Aruba.it, Carrera, Contadi Castaldi. Vmoto, Termignoni, Pirelli, Bosch, Brembo, Pittarosso, Platum, Locman, STM, Rizoma, Givi, Dainese, Arai, Garmin, X-Lite, Ilmberger Carbon Parts, Spidi, LV8 και Andreani.

Εισιτήρια για το WDW 2022 είναι ήδη διαθέσιμα στον ιστότοπο της εταιρείας, καλύπτοντας διάφορες επιλογές από μονοήμερα ως για όλο το τριήμερο εκδηλώσεων. Ειδικές μειωμένες τιμές ισχύουν για νέους από 18 ως 25 ετών, ενώ δωρεάν είσοδο θα απολαύσουν οι συνοδευόμενοι ανήλικοι, όλοι οι συμμετέχοντες από χώρες εκτός Ε.Ε., καθώς και επισκέπτες ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους.

World Ducati Week 2022 / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 14:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon