.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 14:33

Η KSR Hellas A.E νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος Kawasaki στην Ελλάδα!

Η KSR Hellas Α.Ε., θυγατρική του ομίλου KSR Group GmbH, του μεγαλύτερου διανομέα δικύκλων στην Ευρώπη, ανακοινώνει επίσημα την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών της Kawasaki στην Ελλάδα.

H Kawasaki Motors Europe, θυγατρική της Kawasaki Motors Ltd, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως, επιλέγει την KSR Hellas A.E. ως νέο αντιπρόσωπο για την Ελλάδα στοχεύοντας στην αναβάθμιση της μάρκας σε όλα τα επίπεδα, με την ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων αντιπροσώπων και τεχνικής υποστήριξης και τη βελτιστοποίηση της εμπιστοσύνης των υπαρχόντων αλλά και μελλοντικών ιδιοκτητών Kawasaki, στη χώρα μας!

Η Kawasaki Motors Europe, αναγνωρίζοντας στην KSR Hellas την ταχύτατη ανάπτυξη της στο σύντομο διάστημα που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μέσω των εταιριών που ήδη αντιπροσωπεύει, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης, προσβλέποντας σε μια νέα εποχή για τη μάρκα στη χώρα μας, μέσα από την επίτευξη των ανωτέρω στόχων.

Πρωταρχικό μέλημα της KSR Hellas είναι η αποκατάσταση της επάρκειας ανταλλακτικών του δικτύου εξυπηρέτησης πελατών, τη συνέχιση υποστήριξης όλων των εγγυήσεων των μοντέλων που έχουν ήδη πωληθεί προγενέστερα και τη βελτίωση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες.

Αρωγός της KSR Hellas στην επίτευξη των ανωτέρων στόχων, θα αποτελέσει το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την εταιρεία, καθώς πρόκειται για ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά μοτοσυκλετών, αλλά ταυτόχρονα και των ιδιαίτερα απαιτητικών εσωτερικών διαδικασιών της Kawasaki Motors Europe, υποσχόμενοι τη γρήγορη και ομαλή μετάβαση, υπό το καθεστώς της νέας αντιπροσωπείας.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί από την KSR Hellas για την Kawasaki περιλαμβάνεται, η διεύρυνση της γκάμας με νέα μοντέλα, η επάρκεια μοτοσυκλετών για την ανάπτυξη και υποστήριξη του δικτύου καταστημάτων καθώς και η διενέργεια στοχευμένων προωθητικών κινήσεων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της KSR Hellas υποδέχεται με ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης την αντιπροσώπευση της Kawasaki και δηλώνει έτοιμο να ανταπεξέλθει στην πρόκληση, του δυναμικού πλάνου ανάπτυξης της μάρκας στην Ελληνική αγορά δικύκλων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon