.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 14:09

Yamaha - Συνεχίζει ως Επίσημος Συνεργάτης Μοτοσυκλετών στα European Grand Cycling Tours

Από το 2019, η Yamaha Motor Europe είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Μοτοσυκλετών στο μεγάλο γεγονός Grand Cycling Tours σε όλη την Ευρώπη και αυτή η επιτυχημένη συνεργασία παρατείνεται για 3 ακόμη χρόνια. [Δελτίο Τύπου]

Η Yamaha είναι περήφανη που συνεχίζει την ολοκληρωμένη υποστήριξή της στις γνωστές εκδηλώσεις και τους αγώνες Grand Cycling Tour με μια ποικιλία μοντέλων Sport Touring, συμπεριλαμβανομένου του 3τροχου NIKEN, καθώς και των TRACER 9 και TRACER 7.

Ο στόλος μοτοσυκλετών Yamaha παρέχει κρίσιμη υποστήριξη στους αγώνες και στους ποδηλάτες, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής βοήθειας, της επικοινωνίας, της διαχείρισης, της καθοδήγησης, της μεταφοράς αφέψημων, καθώς και της αλλαγής τροχών. Η Yamaha παρέχει 20 έως 45 μοτοσυκλέτες ανά αγώνα, ανάλογα με τις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε γύρου.

Η συνεργασία είναι μια κοινοπραξία που περιλαμβάνει τη Yamaha Motor Europe σε συνεργασία με πολλούς εθνικούς διανομείς της Yamaha στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Μπενελούξ. Αυτή η στενή συνεργασία υπογραμμίζει το sport DNA και τη δέσμευση του εργοστασίου στην ποδηλατική σκηνή.

Συμβιωτική Συνεργασία

Η διαρκής σύνδεση της Yamaha με τα Grand Cycling Tours αντανακλά τέλεια τη φιλοσοφία Roads of Life που διαμορφώνει τις μοτοσυκλέτες Sport Touring του εργοστασίου. Αυτή η φιλοσοφία υπαγορεύει ότι οι μοτοσυκλέτες όπως οι NIKEN, TRACER 9 και TRACER 7 παρέχουν εξαιρετικές sport επιδόσεις σε συνδυασμό με ευελιξία στις στροφές και εξαιρετικές δυνατότητες στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Όλες αυτές οι πτυχές διερευνώνται σε βάθος κατά τη διάρκεια των Grand Cycling Tours, δοκιμάζοντας τους ποδηλάτες στους αγώνες καθώς και τους αναβάτες των μοτοσυκλετών υποστήριξης της Yamaha. Η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες απαιτεί μια σχεδόν συμβιωτική σχέση ανθρώπου και μοτοσυκλέτας.

Ένα νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει τη συνεχιζόμενη θέση της Yamaha ως Επίσημος Συνεργάτης μοτοσυκλετών των Grand Cycling Tours. Συνδυάζοντας στοιχεία τόσο από τον κόσμο της ποδηλασίας όσο και της μοτοσυκλέτας, η σχεδίαση ενσωματώνει ένα οπτικό θαυμαστικό που εκφράζει την περηφάνια που αισθάνεται η Yamaha ως βασικός συνεργάτης στα Grand Cycling Tours.

Grand Cycling Tours και περισσότεροι από 20 άλλοι αγώνες

Η ανταγωνιστική στάση και η ώθηση της Yamaha για επιτυχία, ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία των διοργανωτών των Grand Cycling Tours στην Ευρώπη. Η συνεργασία με τις A.S.O., UniPublic και R.C.S. διασφαλίζει ότι η Yamaha θα συμμετάσχει στους πιο διάσημους και εμβληματικούς αγώνες όπως είναι το Tour de France, το Giro d'Italia και το La Vuelta. Εκτός από τα πιο γνωστά tours, η Yamaha είναι επίσης περήφανη που υποστηρίζει περισσότερους από 20 ακόμη αγώνες – συμπεριλαμβανομένων των απόλυτων κλασικών όπως το Paris – Roubaix, το Strade Bianche και το Klassica de San Sebastian.

Grand Cycling Tours πρόγραμμα 2022

Giro d’Italia – Εκκίνηση στη Βουδαπέστη
6 - 29 Μαΐου 2022

Tour de France – Εκκίνηση στην Κοπεγχάγη
7 - 24 Ιουλίου 2022

Vuelta a España – Εκκίνηση στην Ουτρέχτη
19 Αυγούστου - 11 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα συνεργασία της Yamaha με τη Βέλγικη Ποδηλατική Ομοσπονδία

Εκτός από τις υπάρχουσες συνεργασίες με την A.S.O., την UniPublic και την R.C.S. Η Yamaha είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία μεταξύ της Yamaha Motor Benelux και της Βέλγικης Ποδηλατικής Ομοσπονδίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας το NIKEN GT θα χρησιμοποιηθεί σε 120 αγώνες σε όλο το Βέλγιο.

Γραφικά Shimano σε μοτοσυκλέτες Yamaha

Η Shimano θα χρησιμοποιήσει τα μοντέλα TRACER 7 GT και TRACER 9 GT για να παρέχει υποστήριξη κατά τη διάρκεια πολλών Ευρωπαϊκών αγώνων και κάθε μοτοσυκλέτα Yamaha θα είναι βαμμένη στο μπλε χρώμα της Ιαπωνικής εταιρείας.

NIKEN – αυτοπεποίθηση σε κάθε είδος εδάφους και σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Τα τελευταία τρία χρόνια η επαναστατική NIKEN έχει αποδείξει την αξία της στις πιο απαιτητικές διαδρομές των Grand Cycling Tours, μέσα από διαφορετικές καιρικές συνθήκες και πολλές δύσκολες καταστάσεις. Διαθέτοντας ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό και Γνήσια Αξεσουάρ, οι NIKEN παρείχαν ανεκτίμητη υποστήριξη κατά τη διάρκεια των αγώνων και η ικανότητά τους να αποδίδουν τέλεια σε κάθε περίσταση, είναι ένα ακόμη παράδειγμα της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της ποιότητας που σχετίζονται με τις μοτοσυκλέτες Yamaha.

Η καινοτόμος τεχνολογία Leaning Multi-Wheel (LMW) της NIKEN είναι αυτή που κάνει αυτό το μοντέλο ασυναγώνιστο στις ακραίες συνθήκες και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες οδικές συνθήκες που σχετίζονται με τους αγώνες Grand Cycling Tour. Από τα χιονισμένα αλπικά περάσματα έως τους ολισθηρούς και ανώμαλους λιθόστρωτους δρόμους της διαδρομής Paris-Roubaix, η NIKEN έχει αποδείξει την άψογη συμπεριφορά της στα πιο απαιτητικά εδάφη, εμπνέοντας μια αυξημένη αίσθηση εμπιστοσύνης στους πολλούς αναβάτες της.

Ανακαλύψτε τα Tours

Λέγεται ότι τίποτα δεν σταματά ένα Γύρο. Ακόμη και ο COVID-19 δεν μπόρεσε να σταματήσει τα Grand Cycling Tours της Ευρώπης. Αυτές οι κλασικές εκδηλώσεις συνέχισαν να διοργανώνονται ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, με τους αποφασισμένους διοργανωτές να διασφαλίζουν ότι αυτές οι ιστορικές και εξαιρετικά δημοφιλείς δημόσιες εκδηλώσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, ενώ ταυτόχρονα παρείχαν μια προστατευτική ασπίδα για όλο το προσωπικό. Η Yamaha δημιούργησε μια σύντομη σειρά ντοκιμαντέρ που καλύπτει τις εμπειρίες των αναβατών της NIKEN κατά τις διοργανώσεις του 2021 για τα Giro d'Italia, Tour de France και La Vuelta.

Ρίξτε μια ματιά στα Tours όπως τα είδαν οι αναβάτες υποστήριξης της Yamaha, οι οποίοι αφηγούνται τις ιστορίες τους για μερικές από τις εμπειρίες που είχαν στο δρόμο, από το περιστατικό “Opi-Omi” της Γαλλίας μέχρι τον ισπανικό τερματισμό στο Santiago de Compostella.

Παρακολουθήστε το πλήρες ντοκιμαντέρ Inside the Tour

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία Cycling Tours & Yamaha

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon