.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 17:06

Triumph – Μια θέση στην Avenue of Legends για τον Brandon Paasch

Τη δική του τιμητική πλακέτα στη Λεωφόρο των Θρύλων της Triumph στο Hinckley απέκτησε ο Αμερικανός αναβάτης χάρη στη νίκη του στον αγώνα Daytona 200 win.

Στις 12 Μαρτίου 2022 ο Brandon Paasch έγραψε ιστορία για λογαριασμό της Triumph κατακτώντας μια σπουδαία νίκη στον αγώνα Daytona 200 με τη Street Triple 765 RS της ομάδας TOBC Triumph. Η νίκη αυτή μάλιστα ήρθε με τον πλέον δραματικό τρόπο, καθώς κατάφερε να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού μόλις για 0.007 δευτερόλεπτα (7 χιλιοστά).

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη Daytona 200 για τη Street Triple 765, γεγονός που απαθανατίζεται πλέον στη Λεωφόρο των Θρύλων της Triumph (Avenue of Legends) με μια τιμητική πλακέτα που θα βλέπει όποιος περπατήσει από εδώ για να φτάσει στην είσοδο της Triumph Factory Visitor Experience.

Brandon Paasch – Νικητής 2022 Daytona 200

“Είμαι κατενθουσιασμένος που κέρδισα τη Daytona 200 για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα, καθώς η λίστα με τους αναβάτες που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο είναι πολύ σύντομη και έχει θρυλικά ονόματα. Τώρα βάζω στόχο να γίνω ο μοναδικός που το έχει καταφέρει τρεις φορές στη σειρά. Ευχαριστώ πολύ την Triumph που με εντάσσει στη Λεωφόρο των Θρύλων της. Δε μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά για όσα έχουν κάνει για μένα τα τελευταία δύο χρόνια και ελπίζω η σχέση με αυτή την εταιρεία να διαρκέσει πολλά χρόνια.”

Steve Sargent – Triumph Chief Product Officer

“Η Λεωφόρος των Θρύλων είναι ένας τόπος σεβασμού για εκείνους τους εμπνευσμένους ανθρώπους που έσπρωξαν τα όρια πιο μακριά και συνέβαλαν στο να γίνει η Triumph αυτό που είναι σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Brandon Paasch σε αυτήν την εκλεκτή ομάδα. Με την εντυπωσιακή του νίκη στη Daytona 200, μια κούρσα στην οποία οι ρίζες της Triumph Daytona φτάνουν πίσω στο μακρινό 1966, και σφραγίζοντας την πρωτιά του στην τελευταία στροφή για μόλις 0.007 δευτερόλεπτα πραγματικά του αξίζει να χαρακτηρίζεται ως ‘Θρύλος’.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon