.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 17:31

URAL - Θέλει να μεταφέρει το εργοστάσιο της εκτός Ρωσίας!

Με μια ανάρτηση στο κανάλι της στο facebook, η URAL ενημερώνει για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και των κυρώσεων της Δύσης, κάνει έκκληση ακόμα μια φορά για ειρήνη, και αναφέρει πως θέλει να μεταφέρει την παραγωγή της εκτός Ρωσίας.

Θυμίζουμε πως από την έναρξη κιόλας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η URAL είχε δηλώσει αντίθετη με τον πόλεμο, γράφοντας “Stop War Now” στη σελίδα της, στις 25/2/2022.

Στη νέα ανάρτηση της URAL διαβάζουμε τα εξής:

“Ρυθμίζουμε τη λειτουργία μας στη νέα πραγματικότητα και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις.

1) Όπως σας έχουμε πληροφορήσει προηγουμένως, η παραγωγή μοτοσυκλετών στο εργοστάσιο του Irbit έχει σταματήσει. Η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί και δεν μπορούμε ακόμα να εισάγουμε απαραίτητα εξαρτήματα στο εργοστάσιο.

2) Η πλειοψηφία των προμηθευτών μας, κρατάνε τις παραγγελίες μας υπομονετικά, μέχρι να δούμε πότε και πώς θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά την παραγωγή. Κάποιοι όμως προμηθευτές έχουν ακυρώσει τις αποστολές εξαρτημάτων στο εργοστάσιο, γεγονός που εντείνει την ανάγκη να μεταφέρουμε την παραγωγή εκτός Ρωσίας.

3) Υπολογίζουμε περί τους 6 μήνες καθυστέρησης στην παράδοση των νέων μοτοσυκλετών μας. Όσον αφορά στην προμήθεια των εξαρτημάτων που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξαγωγή τους μέσα στον επόμενο μήνα. Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου μας έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να δημιουργούν στοκ, κάτι που αποδεικνύεται τώρα χρήσιμο.

4) Έχουμε κάποια θέματα με τη μετακίνηση των 2 κολλημένων μας containers, που βρίσκονται σε ένα λιμάνι της Ε.Ε. για πάνω από έναν μήνα. Αν όλα πάνε καλά θα φτάσουν στην Νέα Υόρκη στα τέλη του Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου.

5) Οι dealer μας είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί, καθώς προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με το περιορισμένο στοκ μας.

Προσευχόμαστε για ειρήνη, και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

Η ομάδα της URAL.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 17:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon