.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 11:29

Honda – Κατέκτησε τέσσερα βραβεία σχεδιασμού Red Dot

Με την κορυφαία διάκριση για τον σχεδιασμό τους τιμήθηκαν τέσσερα προϊόντα της Honda, μεταξύ αυτών τα νέα NT1100 και ADV350.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ιαπωνική εταιρεία, καθώς είναι η πρώτη φορά που κατακτά πρωτιές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων: Μοτοσυκλέτα, Αυτοκίνητο και Προϊόντα Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, εκτός της νέας sport touring NT1100 και του adventure scooter ADV350, βραβεία κέρδισαν το νέο υβριδικό SUV, HR-V e:HEV, καθώς και η γεννήτρια EU32i.

Τα βραβεία Red Dot τιμούν τον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής προϊόντων από όλες τις κατηγορίες της αγοράς, μετά από ψηφοφορία από ένα πάνελ 50 ειδικών από όλον τον κόσμο με βάση κριτήρια που κάθε χρόνο προσαρμόζονται στις επικρατούσες τεχνολογικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές συνθήκες.

Πέρυσι η Honda είχε κατακτήσει τρία βραβεία Red Dot για τα Jazz e:HEV, Jazz Crosstar e:HEV και Forza 750, όλα στην κατηγορία Product Design, ενώ η πρώτη της μοτοσυκλέτα που αρίστευσε στον θεσμό αυτόν ήταν το CBR1000RR-R Fireblade SP.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon