.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 10:45

Moto Guzzi Experience 2022 – Η επιστροφή

Επτά εκδρομές σε ισάριθμους διεθνείς προορισμούς προβλέπει το πρόγραμμα του 2022, επιστρέφοντας από την υποχρεωτική απραξία του covid-19.

Άνοιξαν οι προεγγραφές για το εκδρομικό πρόγραμμα της Moto Guzzi μέσω της ιστοσελίδα της, το οποίο επιστρέφει φέτος σε πλήρη δράση με γεμάτο πρόγραμμα σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική.

Η ημερολογιακά πρώτη εκδρομή μας ταξιδεύει στην Κορσική και τη Σαρδηνία (16-25 Απριλίου 2022), ενώ τον Μάιο (7-15) η παρέα των Moto Guzzi θα γυρίσει την Κρήτη.

Στο τέλος του Μάη (27-30) η μαγική Τοσκάνη περιμένει τους Guzzisti σε μια εκδρομή αφιερωμένη αποκλειστικά στα V85 TT.

Στη συνέχεια έπεται η περιήγηση των Βαλκανίων (18-25 Ιουνίου), τον Οκτώβριο (15-24) η δράση μεταφέρεται στη Βόρεια Αφρική και την Τυνησία, ενώ το κλείσιμο της χρονιάς μπορεί να σας βρει στο Μαρόκο, από 24 Δεκεμβρίου ως 8 Ιανουαρίου 2023.

Ως εδώ μετρήσαμε έξι εκδρομές, οπότε μας λείπει ακόμη μία, η καλύτερη. Η Moto Guzzi συμπλήρωσε πέρυσι έναν αιώνα ζωής, ωστόσο δεν κατάφερε να το γιορτάσει όπως θα ήθελε εξαιτίας της πανδημίας, έτσι ένας φόρος τιμής στο ορόσημο αυτό έρχεται να κλείσει το πρόγραμμα του Moto Guzzi Experience για το 2022.

Τιμώντας το επικό ταξίδι στο Βόρειο Ακρωτήρι που έκανε το 1928 ο Giuseppe Guzzi με μια Moto Guzzi GT 500 Norge, το λεγόμενο και Ταξίδι της Εκατονταετίας (Centennial Trip) χαράσσει προορισμό με συντεταγμένες 71° 10’ 21” Βόρεια, δηλαδή στο περίφημο βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης. Το ταξίδι αυτό θα έχει διάρκεια συνολικά 27 ημερών, από 16 Αυγούστου ως 11 Σεπτεμβρίου και στην επιστροφή του θα καταλήξει στο Mandello del Lario όπου θα διοργανώνεται η μεγάλη γιορτή GMG - Giornate Mondiali Moto Guzzi για τα 100 (+1) χρόνια της εταιρείας.

Οι εκδρομές αυτές προορίζονται για αναβάτες Moto Guzzi, ενώ προσφέρεται και η επιλογή ενοικίασης μοντέλων V7 και V85 TT, συμπεριλαμβανομένης και της Travel έκδοσης του τελευταίου.

Στην τιμή κάθε εκδρομής περιλαμβάνεται πλήρης διαμονή και ένα γεύμα, συν επιλεγμένα βραδινά γεύματα, βενζίνη και κάθε λογής υποστήριξη για τις μοτοσυκλέτες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.motoguzzi.com, καθώς και στη σελίδα που αφιερώνεται στους οπαδούς της, δηλαδή στην κοινότητα The Clan: theclan.motoguzzi.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 10:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon