.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 15:30

Honda Fireblade Day 2022 – Μια μέρα γιορτής στο Misano

Σαββατιάτικο trackday αποκλειστικά για κατόχους Fireblade και άφθονα test rides στην ιταλική πίστα.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του CBR900RR Fireblade, η Honda Ιταλίας διοργανώνει το Σάββατο 23 Απριλίου 2022 στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli μια πολύ ξεχωριστή γιορτή, τη Honda Fireblade Day 2022.

Εκεί λοιπόν, όλοι όσοι είναι ιδιοκτήτες οποιασδήποτε έκδοσης Fireblade (1992-2022) είναι ευπρόσδεκτοι για να την οδηγήσουν στην πασίγνωστη πίστα προδιαγραφών παγκοσμίου, η οποία θα είναι κλεισμένη για τη μέρα αποκλειστικά για την ιταλική Honda, ενώ η είσοδος σε αυτήν θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε μοντέλα Fireblade.

Το αντίτιμο των €60 περιλαμβάνει τρία 20λεπτα οδήγησης στην πίστα με επίσημη χρονομέτρηση, ενώ εντός του paddock θα διατίθενται προς πώληση και λάστιχα κατάλληλα για το αγωνιστικό αυτό περιβάλλον.

Παράλληλα, στους εξωτερικούς χώρους του Misano θα βρίσκεται το Honda Live Tour, δηλαδή μια συλλογή μοντέλων Honda 2022 που θα διατίθενται για test ride σε όλους τους επισκέπτες που πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις (κράνος και δίπλωμα) και όχι μόνο στους ιδιοκτήτες Fireblade.

Για την οδήγηση στην πίστα του Misano ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος, έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν τη θέση τους εκ των προτέρων.

Τονίζεται πως οι μοτοσυκλέτες που θα μπουν στην πίστα θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν εξάτμιση είτε αυθεντική, ή after market ομολογκαρισμένη για χρήση δρόμου (με σιγαστήρα).

Πηγή: Honda Italia

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon