.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 16:54

Kawasaki Ninja ZX-10RR Heritage GPz900R σε δημοπρασία από την KRT

Η εργοστασιακή ομάδα του WorldSBK Kawasaki Racing Team βγάζει σε δημοπρασία ένα ZX-10RR με βαφή που τιμά το θρυλικό GPz900R και με αρκετά έξτρα αξεσουάρ, και ως κερασάκι δίνει στον αγοραστή και εμπειρία στην πίστα μαζί με Jonathan Rea και Alex Lowes. Προειδοποίηση για καρδιακούς: η τιμή είναι υψηλή.

Ιδού λοιπόν η προσφορά / εμπειρία, την οποία πουλά η Kawasaki Racing Team.

Ένα road-legal Ninja ZX-10RR με μοναδική Heritage βαφή ώστε να θυμίζει την Top Gun GPz900R του Tom Cruise, μαζί με αρκετά αξεσουάρ, μια ασορτί φόρμα της RST, και εμπειρία στην πίστα της Catalunya με τους εργοστασιακούς “πράσινους” αναβάτες.

Η μοτοσυκλέτα έρχεται με τα επετειακά χρώματα της Kawasaki, όπως εκείνα που φόρεσε η αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Lowes στον αγώνα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK 2021.

Ο αγοραστής θα μείνει σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης, και θα περάσει μια ολόκληρη μέρα με την ομάδα της KRT, ενώ θα μπει και στην πίστα της Καταλονίας με τους Jonathan Rea & Alex Lowes, αν και μόλις για 30 λεπτά, ίσα-ίσα δηλαδή για να τον τραβήξουν φωτογραφίες και ένα σύντομο βίντεο με τους 2 πιλότους.

Πόσα ζητά η KRT για τη συγκεκριμένη ZX-10RR; Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας είναι τα… 50.000 ευρώ, ενώ η τιμή που πρέπει να πιάσει για να πωληθεί βρίσκεται στα… 100.000 ευρώ. Βρε αθεόφοβοι… πολλά δεν είναι;

Για να δούμε τι έχει το ZX-10RR πέρα από τη βαφή.

  • Αυτοκόλλητα των χορηγών της KRT
  • Akrapovic τελικό με Heritage Bikes λογότυπο
  • GB μανιτάρια
  • Valter Moto προστατευτικό μανέτας
  • Puig ζελατίνα
  • Puig βάσεις ψαλιδιού για αγωνιστικό σταντ
  • Valter Moto αγωνιστικό σταντ
  • kawasaki κουκούλα

Δεν έχει καν ολόσωμη εξάτμιση και ζητάτε 100.000 βρε παιδιά;

Ναι, αλλά θα πάρεις και μια φόρμα, θα φας και μεσημεριανό με την ομάδα της KRT, θα γνωρίσεις και τους αγωνιζόμενους και θα μπεις και στην πίστα για 30 λεπτάκια μαζί τους, και θα πάρεις και μερικά αξεσουάρ / ρουχαλάκια υπογεγραμμένα μάλιστα.

Σημειώστε πως η παραλαβή της μοτοσυκλέτας θα γίνει από την πίστα, και δεν αποστέλλεται αλλού πέρα από ισπανικές διευθύνσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να “χτυπήσετε” / αγοράσετε την εμπειρία, δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 17:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon