.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 16:30

Η Yamaha χορηγεί την εκδήλωση RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS

Θρύλος (Λατινικά: legenda) είναι μια αφήγηση από ανθρώπινες ενέργειες που συχνά έχουν παραποιηθεί από τη λαϊκή φαντασία. Η λέξη αρχικά σήμαινε τον θόρυβο πολλών φωνών, ομιλιών και στη συνέχεια το γεγονός για το οποίο μιλούν όλοι.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στο Λιβάδι Αράχωβας, η RAFNAR Hellas με τηYamaha δημιουργούν έναν ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ... και έχει τη μορφή μιας γιορτής, σχεδόν παγανιστικής -μέσα στις Απόκριες- που θα συζητηθεί και θα ακουστεί σαν κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, σε όσους δεν θα είναι εκεί να τη ζήσουν!

Πώς θα το καταφέρουν; Μα, κάνοντας κάτι το ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ... Όπως, το να ανεβάσουν στο βουνό του Παρνασσού (στον υπαίθριο χώρο του Coffee Bar Restaurant PARAMOUNT), ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ της θάλασσας και του δρόμου! Σκάφη της RAFNAR και εξωλέμβιες μηχανές και οχήματα εκτός δρόμουτης Υamaha —μυθικές μορφές και θηρία του σήμερα— εκεί που ορισμένα δεν θα περίμενες να τα συναντήσεις! Μαζί με άλλους σημερινούς θρύλους, θα υποδεχθούν παλιούς και νέους φίλους, σε μια φιλόξενη γιορτή, μέσα στην άγρια ομορφιά των ελληνικών βουνών!

Στην υπαίθρια γιορτή RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS 2022 ΕmPowered byYamaha, οι καλεσμένοι θα περιηγηθούν ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό σκάφος RAFNAR 1200DC Double Cabin, με ένα ζεύγος από πανίσχυρες εξωλέμβιες μηχανές Υamaha XTO 425hp V8, τα τετράτροχα, διθέσια οχήματα παντός εδάφους Yamaha Wolverine RMAX 1000 και YXZ1000R, καθώς και μια ειδική έκδοση της εμβληματικής Αdventure μοτοσυκλέτας της Yamaha, Ténéré 700, ενώ Mobility Partner της διοργάνωσης θα είναι η SIXT, συνεισφέροντας στο αναπάντεχο μέσω του θρυλικού «μονομάχου» Gladiator της Jeep.

Από νωρίς το πρωί θα μπορούν να απολαύσουν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ από την KUDU COFFEE και να επισκεφθούν τα περίπτερα των SMITH OPTICSκαι NAVI OCEANDIS που υποστηρίζουν το event. Καθώς η μέρα θα φεύγει, η DJ Maggie Charalampidou θα ανέβει στα decks για ένα ξεχωριστό street party με την BACARDI και λαχταριστά BBQ treats. Τη βραδιά θα ζεστάνει η PENNIE με απαλές κουβέρτες οικολογικής γούνας.

MOUNTAIN LEGENDS: Expect The Unexpected!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon