.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 16:19

Το αφεντικό της πίστας Spa-Francorchamps, Nathalie Maillet, δολοφονήθηκε από το σύζυγό της!

Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σήμερα, 15 Αυγούστου, στο Βέλγιο, όπου το αφεντικό της πίστας Spa-Francorchamps, Nathalie Maillet, δολοφονήθηκε από το σύζυγό της!

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό αυτό συμβάν, πέρα από το ότι πιθανότατα μιλάμε για έγκλημα πάθους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Maillet ήταν στο σπίτι της στο Gouvy μαζί με ενα φίλο της.

Οι δυο τους δέχτηκαν τους πυροβολισμούς του συζύγου της Maillet, του Franz Dubois, ο οποίος μπήκε στο σπίτι αιφνιδίως. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Dubois ήταν και αυτός μια γνωστή φιγούρα στο μηχανοκίνητο κόσμο, καθώς ήταν ιδιοκτήτης ομάδας και συνιδρυτής του πολύ δημοφιλούς VW Fun Cup.

Η Maillet, 51 ετών, ήταν κόρη οδηγού αγώνων και είχε διευθύνει ένα ευυπόληπτο αρχιτεκτονικό γραφείο, προτού αναλάβει τις τύχες της Spa-Francorchamps το 2016.

Στόχος της ήταν να εκμοντερνίσει την πίστα και τις υποδομές της, βάσει ενός φιλόδοξου σχεδίου που είχε εκπονήσει. Ανάμεσα στα άλλα, ήθελε να φέρει και τους αγώνες μοτοσυκλέτας στο Spa.

Το Grand Prix της Formula 1 στο Spa-Francorchamps έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 16:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon