.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 16:07

Brembo Inspiration Lab - Κέντρο έρευνας κι εξέλιξης στη Silicon Valley

Στα τέλη του 2021, η Brembo θα ανοίξει ένα εργαστήριο έρευνας κι εξέλιξης στη Silicon Valley των Η.Π.Α., το οποίο θα ασχολείται με την εξέλιξη λογισμικού, την επιστήμη δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη!

Η Brembo, παγκόσμιος ηγέτης στην εξέλιξη και παραγωγή συστημάτων πέδησης, ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου Center of Excellence (COE) της εταιρείας, στην ονομαστή Silicon Valley της Καλιφόρνια.

Το Brembo Inspiration Lab θα είναι εργαστήριο έρευνας κι εξέλιξης πρωτοποριακών λύσεων πάνω στην εξέλιξη λογισμικού, στην επιστήμη δεδομένων (Data Science) και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ψηφιοποίηση της εταιρείας, ένας σημαντικός στόχος για το στρατηγικό της όραμα.

Το Brembo Inspiration Lab αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το τέταρτο τρίμηνο του 2021 ενώ σε αυτό θα εργαστούν ταλαντούχοι επιστήμονες από διάφορες βιομηχανίες, για την εξέλιξη των μελλοντικών λύσεων πέδησης της Brembo.

Με το άνοιγμα του νέου της κέντρου, η Brembo επεκτείνει την διεθνή της παρουσία, και συνεχίζει να αναπτύσσεται στη Βόρεια Αμερική, όπου έχει παρουσίας για περισσότερα από 30 χρόνια. Διατηρεί κατασκευαστικά κέντρα σε Michigan, New Jersey και Monterrey στο Μεξικό.

Το αρχηγείο της στη Β. Αμερική, μαζί με το κέντρο R&D της φίρμας, βρίσκεται στο Plymouth του Michigan.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon