.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 10:25

PIERER Mobility AG - Παραγωγή E-bikes στη Βουλγαρία

Η PIERER Mobility AG προχώρησε σε συνεργασία με την MAXCOM για την παραγωγή ηλεκτρικών ποδηλάτων σε ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο στη γειτονική μας Βουλγαρία, με εντυπωσιακούς ετήσιους στόχους.

Συγκεκριμένα, η PIERER Mobility AG και η Maxcom Ltd. αποφάσισαν να συγκροτήσουν μια κοινοπραξία στην οποία κάθε μέλος έχει μερίδιο 50%. Η συνολική επένδυση φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα κορυφαίο τεχνολογικά εργοστάσιο κατασκευάζεται σε μια έκταση 130.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ οι διεθνείς προμηθευτές έχουν τη δυνατότητα να παράγουν κι εκείνοι τα προϊόντα τους σε αυτό. Η έναρξη των εργασιών σχεδιάζεται για το δεύτερο μισό του 2023, ενώ η ετήσια παραγωγή του εργοστασίου θα βρίσκεται κοντά στα 350.000 κομμάτια!

Η Maxcom Ltd. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ποδηλάτων στην Ανατολική Ευρώπη, και μέλος του MAXEUROPE στη Βουλγαρία. Το 2001, τα ποδήλατα τους έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στην Ε.Ε. και έκτοτε περισσότερο από το 95% των ΟΕΜ προϊόντων τους πωλείται σε Ευρωπαίους πελάτες. Η Maxcom είναι ήδη προμηθευτής της Pierer E-Bikes GmbH, κυρίως με ποδήλατα των εταιρειών της R RAYMON, αλλά ολοένα περισσότερο και των Husqvarna E-Bicycles.

Θυμίζουμε πως το PIERER Mobility Group διαθέτει στις τάξεις τους τις εταιρείες μοτοσυκλέτας KTM, HUSQVARNA motorcycles και GASGAS, ενώ με την εξαγορά της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών ποδηλάτων PEXCO έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στον τομέα των e-bikes. Στα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέτει τις εταιρείες HUSQVARNA E-Bicycles, R Raymon και GASGAS E-Bicycles. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon