.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 13:53

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών – Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για ανακατασκευή

Ο Δήμος Σερρών εξασφάλισε τα χρήματα για το έργο από την κυβέρνηση.

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, αποκαλύπτει πως συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, και εξασφάλισε έκτακτη χρηματοδότηση 450 χιλιάδων ευρώ για την ανακατασκευή της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου.

Δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή τι περιλαμβάνει αυτή η “ανακατασκευή”, φανταζόμαστε ωστόσο πως μια σωστή ασφαλτόστρωση στις προδιαγραφές της αρχικής θα ήταν μια καλή αρχή, ειδικά μετά τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στον τάπητα πρόωρα μετά το πιο τελευταίο στρώσιμό του.

170723929 10224125131092987 8089911048702531792 n
Από αριστερά προς δεξιά: ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας και ο δήμαρχος Σερρών κ. Χρυσάφης

Όπως και να έχει πρόκειται για μια πολύ θετική είδηση για την καλύτερη Ελληνική πίστα, η οποία έχει πλέον πάρει δυνατή θέση στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα της ευρύτερης Βαλκανικής, προσελκύοντας αναβάτες και αγώνες από γειτονικές και κοντινές χώρες (Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία), καθώς και αγώνες της BMU.

Η χρηματοδότηση αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πακέτο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον νομό Σερρών, στο οποίο περιλαμβάνεται και κονδύλι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά.

Πηγή: Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών (Facebook)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon