.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 11:50

Μοτοπορεία στη Βουλή για τον θάνατο του Ιάσονα

Συμβολική πορεία με μεγάλη συμμετοχή δικυκλιστών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17/3.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαρτίου 2021 ο 23χρονος Ιάσονας έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο που εισερχόταν παρανόμως στη Βουλή από την πλαϊνή είσοδο επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Μετά από αρκετά δυσάρεστα και ανεξήγητα συμβάντα να έχουν αναφερθεί έκτοτε – όπως ο τροχονόμος που έδιωχνε αυτόπτες μάρτυρες ή η τραγικότητα του να καλεί η οικογένεια του εκλιπόντος για μάρτυρες σε ένα σημείο που λογικά θα υπερκαλύπτεται από κάμερες ασφαλείας οι οποίες θα πρέπει να έχουν καταγράψει το συμβάν από 1000 διαφορετικές γωνίες – το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαρτίου διοργανώθηκε μια μοτοπορεία στη μνήμη του αδικαχαμένου μοτοσυκλετιστή.

Οι συμμετέχοντες πέρασαν μπροστά από τη Βουλή στη λεωφόρο Αμαλίας και στη συνέχεια έστριψαν στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, όπου και σταμάτησαν αποθέτοντας λουλούδια και συμβολικά τα κράνη τους στην άσφαλτο στο μοιραίο σημείο.

Ενόσω η οικογένεια του Ιάσονα ανακοίνωσε πως τα όργανά του θα δωρηθούν προς μεταμόσχευση, είμαστε σε αναμονή των ΕΔΕ που τρέχουν για να μάθουμε πού θα καταλογιστούν οι αναλογούσες βαρύτατες ευθύνες.

Δείτε στη συνέχεια ένα βίντεο από τη μοτοπορεία.

Πηγή βίντεο: Ellinofreneia Official

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon