.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 11:31

Peugeot Motocycles - Νέο logo, νέα εταιρική ταυτότητα

Μετά από 123 χρόνια από την ίδρυση της, η Peugeot Motocycles αποκάλυψε τη νέα της εταιρική ταυτότητα, που σύμφωνα με την ίδια αντανακλά την μετακίνηση της σε πιο πολυτελή οχήματα, αλλά και την ενορατική φύση της.

Στις 25 Φεβρουαρίου του 2021, η Peugeot αποκάλυψε ένα νέο λογότυπο που σύντομα θα κοσμεί όλα της τα οχήματα: μια ασπίδα πάνω στην οποία βρίσκουμε ξανασχεδιασμένο το εμβληματικό κεφάλι λιονταριού της φίρμας.

Για την Peugeot Motocycles (και όχι πια «Peugeot Scooters»), το παραπάνω γεγονός αποτελεί την τελική πράξη μιας μεταμόρφωσης δύο σταδίων, τρία χρόνια μετά την επιστροφή του ονόματος «Peugeot Motocycles».

Η νέα ταυτότητα συνδέει το ιστορικό παρελθόν της φίρμας (τότε που αντί για scooter καταπιανόταν με μοτοσυκλέτες), τον κόσμο της Peugeot σήμερα, και το όραμα της για το μέλλον.

Το λογότυπο σύμφωνα με τους Γάλλους αντικατοπτρίζει όλα όσα αντιπροσωπεύουν την εταιρεία: prestige, βεβαιότητα, αξιοπιστία και κληρονομιά.

Σήμερα προτεραιότητα της Peugeot Motocycles είναι να προσφέρει μια ποικιλία αστικών δικύκλων, ενώ αναμένουμε με ανυπομονησία το ντεμπούτο των μοτοσυκλετών της φίρμας στο άμεσο μέλλον, ώστε να «κουμπώσει» με τον καλύτερο τρόπο το νέο logo και να βρει πρόσφορο έδαφος το όνομα «Motocycles».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon