.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 15:26

Νέος επίσημος αντιπρόσωπος της GASGAS στην Ελλάδα, η KTM South East Europe

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η οικογένεια των εταιριών που αντιπροσωπεύει η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE στην Ελλάδα είναι και επίσημα μεγαλύτερη! [Δελτίο Τύπου]

Η ιστορική GASGAS, νεοαποκτηθέν brand του ομίλου KTM AG, αποτελεί την νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο μας για το 2021. Η νέα εποχή GASGAS συνδέει το ιστορικό παρελθόν και τις επιτυχίες στις κατηγορίες trial με το εντυπωσιακό παρόν το οποίο περιλαμβάνει εκτός από διευρυμένη γκάμα enduro μοτοσυκλετών και σύγχρονες μοτοσυκλέτες motocross!

Η απόκτηση μιας ακόμα κορυφαίας εταιρίας χωμάτινων μοντέλων θα μας βοηθήσει τόσο στην περεταίρω διεύρυνση του δικτύου συνεργατών αλλά και του μεριδίου αγοράς μας στις offroad κατηγορίες αλλά και την εμπλοκή μας σε μια εντελώς νέα κατηγορία αυτή των trial μοτοσυκλετών.

Οι σελίδες της GASGAS Greece είναι ήδη ενεργές στα social media μέσα από τις οποίες θα ενημερωθείτε για τις αφίξεις νέων μοντέλων σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και τον άκρως ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο των νέων GASGAS.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα μοτοσυκλετών της GASGAS στην επίσημη ιστοσελίδα αλλά και στα social media της GASGAS Greece.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 17:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon