.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 12:01

Honda - Νέος Πρόεδρος & CEO ο Toshihiro Mibe

Η Honda Motor Co. Ltd. Ανακοίνωσε στις 19/2/2021 πως νέος Πρόεδρος και CEO της ιαπωνικής εταιρείας αναλαμβάνει ο Toshihiro Mibe, που διαδέχεται τον Takahiro Hachigo.

Ο Mibe, διευθύνων σύμβουλος της Honda, θα αναλάβει τα καθήκοντα του Προέδρου και CEO της Honda την 1η Απριλίου του 2021, ενώ στη συνάντηση των μετόχων της εταιρείας τον Ιούνιο του 2021 ο Hachigo θα αποσυρθεί από την εταιρεία.

Στα περίπου 6 χρόνια από όταν έγινε Πρόεδρος το 2015, ο Takahiro Hachigo πήρε την πρωτοβουλία και δημιούργησε το επόμενο όραμα της Honda (2030 Vision), ώστε να επιτρέψει στην εταιρεία να γίνει «μια εταιρεία που η κοινωνία θα επιθυμεί την ύπαρξη της» στο μέλλον.

Για την πραγματοποίηση του στόχου του 2030 Vision –«να υπηρετεί τους ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα, με την ευχαρίστηση να επεκτείνει τις δυνατότητες της ζωής τους»-, ο Hachigo οδήγησε τη Honda σε πορεία ώστε να «εδραιώσει τις υπάρχουσες επιχειρηματικές της δραστηριότητες» και να «προετοιμαστεί για τη μελλοντική ανάπτυξη». Υπό την ηγεσία του Hachigo, η Honda αύξησε την αποδοτικότητα της, και ενίσχυσε την λειτουργική της δομή στους τομείς της παραγωγής και της εξέλιξης. Επιπρόσθετα, αναζητώντας την «επιλογή και συγκέντρωση» των εταιρικών πόρων σε παγκόσμια βάση, ίδρυσε στέρεα θεμέλια για το μέλλον, προετοιμάζοντας τη Honda για τη νέα εποχή.

O Mibe έγινε μέλος της Honda το 1987, και ασχολήθηκε κυρίως με την έρευνα και εξέλιξη του τομέα των αυτοκινήτων, και πιο συγκεκριμένα της εξέλιξης των κινητήρων τους. Το 2019, ο Mibe έγινε Πρόεδρος και Representative Director του Honda R&D Co. Ltd, και από το 2020 ο Mibe διαθέτει τον τίτλο του Ανώτερου Διευθύνοντα Συμβούλου της Honda Motor Co., Ltd.

Η Honda αναφέρει πως στη νέα εποχή, η εταιρεία θα εργαστεί ώστε να επιτύχει μια συνεχόμενη ανάπτυξη και εξέλιξη, ενισχύοντας την αφοσίωση της στην επίλυση κοινωνικών θεμάτων, με βάση την πίστη της Honda στο ότι «σκοπός της τεχνολογίας είναι να βοηθά τους ανθρώπους», αρχή που παραμένει αναλλοίωτη από την ίδρυση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon