.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 17:07

Bimota Tesi H2 2021 – Πρώτες παραδόσεις στην Αγγλία [βίντεο]

Νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, η πρώτη παρτίδα των συλλεκτικών υπερτροφοδοτούμενων Tesi H2 έφτασε στην Αγγλία.

Η παρουσίασή της Bimota Tesi H2 στην ιταλική έκθεση EICMA έκανε αρκετό ντόρο παγκοσμίως, ο οποίος μάλιστα ενισχύθηκε με πολλά ντεσιμπέλ καθιώς συνοδεύτηκε από την είσοδο της Kawasaki στη μετοχική σύνθεση της Bimota.

Έτσι η χρήση του τετρακύλινδρου κινητήρα με κομπρέσορα από το H2 συναντήθηκε με το πρωτότυπο πακέτο πλαισίου και αναρτήσεων της Tesi σε μια μοτοσυκλέτα που συνιστά τον πρώτο καρπό μιας συνεργασίας που μάλλον θα έχει και πιο προσγειωμένη συνέχεια.

Το αποτέλεσμα των 231 ίππων θα κατασκευαστεί σε μόλις 250 αντίτυπα παγκοσμίως και οι πρώτες παραδόσεις αρχικά προγραμματίζονταν για τον Μάρτιο του 2021. Παρόλα αυτά, η Αγγλία μόλις παρουσιάζει την παραλαβή της πρώτης παρτίδας 10 μοτοσυκλετών από τις 20 συνολικά που προορίζονται για την αγορά της.

Η Bimota συνοδεύει την Tesi H2 με μια ολόσωμη εξάτμιση της Arrow, αγωνιστικό στάντ και μερικά ακόμη δωράκια – ως είθισται στις εκλεκτές και σπάνιες μοτοσυκλέτες. Προς το παρόν η Bimota UK δεν έχει ανακοινώσει τιμή, οπότε μέχρι νεωτέρας μένουμε με τα €64,000 που είχε αρχικά δηλώσει η ιταλική μητρική εταιρεία για τις προπαραγγελίες τον περσινό Φθινόπωρο – τιμή Ιταλίας.

Ακούστε τη να γουργουρίζει με τη νέα της Arrow στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: Bimota UK

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 17:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon