Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 11:38

myHusqvarna app - Ρυθμίστε τον κινητήρα της τετράχρονης ΜΧ σας

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της KTM για την εφαρμογή smartphone «MyKTM», ήρθε κι εκείνη της Husqvarna για το myHusqvarna app, με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι τις παραμέτρους του κινητήρα της τετράχρονης Motocross μοτοσυκλέτας σας.

Το myHusqvarna app μπορεί να ρυθμίσει τις παραμέτρους κινητήρα του FC 450 Rockstar Edition του 2020, και εκείνες όλων των τετράχρονων ΜΧ της Husqvarna από τη γκάμα του 2021.

Για να μπορέσει κανείς να ρυθμίσει την τετράχρονη ΜΧ Husqvarna του, πρέπει να αγοράσει και το κιτ συνδεσιμότητας που προσαρμόζεται πάνω στη μοτοσυκλέτα –ακριβώς όπως και με την ΚΤΜ.

Μέσα από το myHusqvarna app, στο mode «Prime» ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει το επίπεδο του Traction Control, ενώ στο mode «Advanced» μπορεί να επέμβει στο φρένο κινητήρα, την απόκριση του γκαζιού, του traction, και του launch control.

Τέλος, η εφαρμογή δίνει συμβουλές για τη ρύθμιση των αναρτήσεων, ανάλογα με το βάρος αναβάτη, το επίπεδο ικανοτήτων αναβάτη και τις συνθήκες που επικρατούν στην πίστα. Επιπλέον δίνει συμβουλές και για τη ρύθμιση του SAG.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αγορά του κιτ συνδεσιμότητας, επικοινωνήστε με το δίκτυο dealer της εταιρείας, ΕΔΩ.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 11:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube