.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 10:10

MyKTM app - Ρυθμίστε μόνοι σας τα χαρακτηριστικά κινητήρα της σειράς SX-F!

Η ΚΤΜ παρουσίασε το νέο smartphone app «myKTM», με το οποίο οι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών ΜΧ της τετράχρονης γκάμας SX-F μπορούν να ρυθμίσουν χαρακτηριστικά του κινητήρα και να λάβουν συμβουλές για τη ρύθμιση των αναρτήσεων τους.

Το myKTM αποτελεί έναν… «virtual» μηχανικό, που θα σας βοηθήσει να στήσετε την τετράχρονη πορτοκαλί ΜΧ μοτοσυκλέτα σας όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Μέσω του app που συνδέει το smartphone σας με τη μοτοσυκλέτα μέσω Bluetooth, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τον κινητήρα του τετράχρονου SX-F σας όσον αφορά στις παραμέτρους του φρένου κινητήρα, της απόκρισης γκαζιού, του Traction Control και του Launch Control.

Πέρα από τις ρυθμίσεις κινητήρα που περνούν άμεσα από το smartphone στη μοτοσυκλέτα, το myKTM προσφέρει επιπλέον και βοήθεια ρυθμίσεων στις αναρτήσεις του SX-F σας, με προτάσεις για το Sag (επιλογή «Sag Assistant») και για το setup των αναρτήσεων (επιλογή «Suspension Setting»)/

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαθεσιμότητα του κιτ σύνδεσης «KTM PowerParts Connectivity Unit kit», επικοινωνήστε ΕΔΩ με το δίκτυο dealer της εταιρείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon