.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 16:05

Μουσείο Ducati – Ανοικτό ξανά για το κοινό από 5 Οκτωβρίου

Ξανανοίγει το μουσείο της Ducati στο Borgo Panigale, με νέα εκθέματα και καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Κλειστό για το κοινό εδώ και μερικούς μήνες εξαιτίας της γνωστής και μη εξαιρετέας πανδημίας που μας ταλανίζει παγκοσμίως, το μουσείο της ιταλικής εταιρείας ξανανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και για τις καθημερινές.

Το κοινό μπορεί να το επισκέπτεται κάθε μέρα πλην Τετάρτης, αλλά μόνο μετά από κράτηση θέσης έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πως ο αριθμός των επισκεπτών δεν θα υπερβαίνει το όριο ασφαλείας για αποφυγή εξάπλωσης του covid-19. Εννοείται πως η πρόσβαση προϋποθέτει υποχρεωτική χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας και τήρηση προβλεπόμενων αποστάσεων από τους υπόλοιπους επισκέπτες και τους εργαζόμενους.

Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 09.15 το πρωί ως τις 16.00 το απόγευμα, με τιμή εισιτηρίου €15.

Το μουσείο έχει πλέον εμπλουτιστεί με το μοναδικό Panigale V4 R που κατασκευάστηκε από τουβλάκια LEGO Technic σε κλίμακα 1:1, δίπλα φυσικά σε όλες τις μοτοσυκλέτες που έχουν γράψει την ιστορία της Ducati.

Επιπλέον, από τις 15 Οκτωβρίου θα διατίθεται μια νέα εμπειρία επίσκεψης, Ducati Museum Online Journey, όπου ο επισκέπτης θα περιηγείται στο μουσείο ψηφιακά μέσω του PC, smartphone ή tablet του και με ψηφιακό ξεναγό, από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού του.

Το εικονικό tour του μουσείου θα είναι διαθέσιμο 4 φορές τη βδομάδα: Τρίτη 5 μμ και Σάββατο 9 πμ για αγγλόφωνους επισκέπτες, Πέμπτη και Κυριακή 5 μμ στα ιταλικά. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας ορίζεται στα €10, τιμή που εξασφαλίζει και ένα εκπτωτικό κουπόνι ισόποσης αξίας (€10) για την αγορά του καταλόγου του Μουσείου.

Η διάρκεια της ψηφιακής αυτής εμπειρίας διαρκεί 45 λεπτά και σε αυτή μπορεί κανείς να αλληλεπιδράσει με τον ξεναγό θέτοντας ερωτήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της Ducati.

Για να κλείσετε θέση για οποιαδήποτε σχετική δραστηριότητα, είτε φυσική επίσκεψη στο Μουσείο ή την Online Journey, επισκεφτείτε τη σχετική ιστοσελίδα.

Προς το παρόν η επίσκεψη στο παρακείμενο εργοστάσιο της Ducati – που προσφερόταν και ως πακέτο με το μουσείο με ενιαίο εισιτήριο και ξενάγηση – δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon