.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 14:38

MV Agusta Freestyle Division – Δύο σπεσιαλάκια για τον Thibault Nogues [Βίντεο]

Ο επίσημος αναβάτης ακροβατικών (stunt rider) MV Agusta παρέλαβε δύο ειδικά στημένες Brutale 800 RR και F3 800 εν όψει της νέας σεζόν θεάματος.

Ο Γάλλος stunt rider της MV Agusta, Thibault Nogues, εκπροσώπησε το 2019 την ιταλική εταιρεία σε περισσότερες από 20 εκδηλώσεις, από επιδείξεις σε αγώνες MotoGP και WorldSBK, ως εκθέσεις, διαγωνισμούς Stunt & Drift και πάσης φύσεως άλλες εκδηλώσεις που αφορούν τη μοτοσυκλέτα.

Για τη νέα σεζόν ο Γάλλος συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αιχμής της MV Agusta Freestyle Division, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Virginio Ferrari και με την πολύτιμη συνδρομή των μηχανικών Lorenzo Gandino, Emanuele Grassi και Marco Anfesi.

Ο Nogues θα έχει στη διάθεσή του δύο ειδικά τροποποιημένες μοτοσυκλέτες Brutale 800 RR και F3 800 Freestyle Division Edition, οι οποίες ενσωματώνουν αρκετές αλλαγές:

- προστατευτικά κάγκελα
- προστατευτικά μανιτάρια
- ειδική σέλα με αντιολισθητικό υλικό και πρόβλεψη για να στέκεται σταθερά όρθιος πάνω της
- εξάτμιση τιτανίου SC-Project RAW
- νέες ζάντες
- ενισχυμένο ψαλίδι κατασκευασμένο από το CRC
- μεγαλύτερο χειροποίητο ψυγείο
- κοντύτερη τελική μετάδοση
- προστατευτικά αλυσίδας
- ειδικά σχεδιασμένη χαρτογράφηση της κεντρικής μονάδας (ECU)
- αναρτήσεις Öhlins
- συμπλέκτης STM
- τιμονόπλακες με αλλαγμένο offset
- λεβιές πίσω φρένου στο τιμόνι
- έξτρα δαγκάνες στο πίσω φρένο με ειδικά σχεδιασμένο λεβιέ στο πόδι.

Ο Thibaut Nogues δήλωσε σχετικά:

“Είμαι αναβάτης Freestyle εδώ και 10 χρόνια και δούλεψα σκληρά για να αναπτύξω και να βελτιώσω ένα προσωπικό στυλ οδήγησης. Νομίζω πως κάνει τη διαφορά. Όντας ο επίσημος αναβάτης Freestyle της MV Agusta μου προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τους στόχους μου, είναι σαν ένα όνειρο. Κάθε μοτοσυκλέτα της δεν μοιάζει με καμιά άλλη, πρέπει να το νιώσεις, είναι σαν μια παρτενέρ χορού. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που καβαλώ τις μοτοσυκλέτες της MV Agusta και ενθουσιασμένος για το μέλλον του Freestyle Division.”

Ο διευθύνων σύμβουλος της MV Agusta S.p.A., Timur Sardarov, συμπλήρωσε:

“Θέλω να συγχαρώ τον Thibault που είναι τόσο ταλαντούχος και θεαματικός αναβάτης. Οι παραστάσεις του και οι μεγάλες επικοινωνιακές του ικανότητες έχουν συμβάλλει στο να φέρουν αναγνώριση στη μάρκα προσελκύοντας νεαρότερους αναβάτες παγκοσμίως, αλλά αυτό είναι και μια σπουδαία ομαδική επίτευξη. Οι επιδόσεις του Freestyle Division με έχουν εντυπωσιάσει και η επιτυχία του στις νέες γενιές αναβατών είναι ενθουσιώδης. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος της νέας στρατηγικής της MV Agusta, να συνδεθεί με νέους πελάτες και να εξαπλωθεί σε νεότερο κοινό. Αδημονώ να ανακαλύψω τα νέα σόου και να απολαύσω να φρέσκα συναρπαστικά κόλπα που μας έχουν ετοιμάζει ο Thibault και η ομάδα του.”

Απολαύστε τον Thibault Nogues σε μια πριβέ παράσταση όπου δοκιμάζει τις νέες του μοτοσυκλέτες στο βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 14:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon