Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 11:50

Long Way Up - Δείτε το πρώτο επίσημο Trailer - Video

Η Apple TV+ παρουσίασε το πρώτο επίσημο trailer βίντεο της ταξιδιωτικής περιπέτειας «Long Way Up» των Ewan McGregor και Charley Boorman. Και είναι πολύ καλό!

Το ταξίδι των 2 πασίγνωστων ταξιδευτών στην αμερικάνικη ήπειρο, αυτή τη φορά με 2 ηλεκτρικές Harley-Davidson Livewire, θα προβληθεί αποκλειστικά στην Apple TV+, σε μορφή σειράς, με τα πρώτα 3 από τα συνολικά 11 επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. Τα επόμενα επεισόδια θα ανεβαίνουν στην Apple TV+ σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Παρασκευή.

Το «Long Way Up» επανασυνδέει τους McGregor και Boorman για μια ακόμα επική περιπέτεια ταξιδιού, ανακαλύψεων και φιλίας, μια δεκαετία μετά από την τελευταία ταξιδιωτική τους περιπέτεια.

Στο νέο ταξίδι, οι 2 διάσημοι αναβάτες διανύουν 21.000 χιλιόμετρα μέσα σε 100 μέρες, από την κάτω άκρη της Νότιας Αμερικής, μέχρι το Los Angeles των Η.Π.Α..

Και για να συνεισφέρουν στην βιωσιμότητα του πλανήτη, το ντουέτο ταξιδεύει σε 2 ειδικά διασκευασμένες ηλεκτρικές Harley-Davidson Livewire.

Με δύναμη τον ηλεκτρισμό λοιπόν, ο Obi-Wan Kenobi και ο βοηθός του κατάφεραν να διασχίσουν 13 χώρες, με το πλήρωμα κινηματογράφησης του εγχειρήματος να τους συνοδεύει στα 2 πρώτα ηλεκτρικά φορτηγά της Rivian που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής!

Η Apple TV+ είναι διαθέσιμη με το Apple TV app για iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, συγκεκριμένες smart TV των Samsung και LG, Amazon Fire TV και συσκευές Roku καθώς και στη διεύθυνση tv.apple.com, με κόστος 4.99 ευρώ τον μήνα.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 14:52

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube