.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 11:50

Video – “Eισβολέας” πιτσιρικάς με ποδηλατάκι ισορροπίας αποκτά πίστα!

Σε κάποιο προάστιο των ΗΠΑ, ο ιδιοκτήτης μιας οικίας λάμβανε ειδοποιήσεις από τον συναγερμό, ότι υπήρχε κινητικότητα στον υπαίθριο χώρο έξω από το γκαράζ του.

Εξετάζοντας το video από την εξωτερική κάμερα, ο “εισβολέας” αποκαλύφθηκε, επρόκειτο για έναν πιτσιρικά με ποδηλατάκι ισορροπίας, που στην απογευματινή του βόλτα με τους γονείς του, έκανε μια παράκαμψη από την πορεία του στο πεζοδρόμιο και έφερνε βόλτες μπροστά από το γκαράζ.

Τώρα, μιλάμε για HΠΑ, όπου η ιδιωτική περιουσία είναι άβατο και ο νόμος μπορεί σε κάποιες πολιτείες να επιτρέπει ακόμα και να πυροβολήσεις όποιον δεν σεβαστεί τα όρια και εισέλθει εντός τους.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάντως, αντί να ενοχληθεί, είδε το πράγμα πιο χαλαρά και με κιμωλία σχεδίασε μια πίστα για τον πιτσιρικά, ώστε η καθημερινή παράκαμψη του να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο μπόμπιρας το έπιασε με την μια και άρχισε να… “γράφει” χρόνους, ενώ κατά καιρούς η πίστα άλλαζε χάραξη και εμπλουτιζόταν με νέα στοιχεία.

Σε κάποια φάση όλη η γειτονιά το πήρε χαμπάρι και άρχισε να κάνεις γύρους στην πίστα. Περισσότεροι πιτσιρικάδες, πιο μεγάλα παιδιά με ποδήλατα, μαμάδες με καρότσια. Ποιο ήταν το κέρδος; Κανένα, αν τα πράγματα αποτιμώνται στεγνά και υπολογιστικά, ωστόσο το να ξέρεις ότι προσέφερες χαρά στα πιτσιρίκια είναι σίγουρα ανεκτίμητο!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 11:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon