.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 14:28

Honda Africa Twin - Adventure Roads Tour στην Ισλανδία

Μετά τα 2 πρώτα οργανωμένα event περιπέτειας της Honda στη σειρά Adventure Roads, events που έγιναν στη Νορβηγία και τη Νότια Αφρική, ο τρίτος κατά σειρά δρόμος της περιπέτειας θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2021 στην Ισλανδία, φυσικά με Honda Africa Twin.

Το πρώτο περιπετειώδες ταξίδι των Adventure Roads έγινε το 2017, εκεί όπου 40 τυχεροί αναβάτες πραγματοποίησαν ένα 8ημερο ταξίδι 3.500 χιλιομέτρων από το Όσλο στο Βόρειο Ακρωτήρι.

Το δεύτερο event έγινε το 2019, στη Νότια Αφρική, με τους συμμετέχοντες να ταξιδεύουν 3.700 χιλιόμετρα από το Durban στο Cape Town, σε διάστημα 12 ημερών.

Τώρα, για το 2021, η Honda Motor Europe προσφέρει σε 30 αναβάτες την ευκαιρία να οδηγήσουν τις νέες CRF1100L Africa Twin, CRF1100L Adventure Sports και CRF1100L Adventure Sports ES -με ημί-ενεργητικές αναρτήσεις Showa EERA , σε ένα 11ήμερο ταξίδι στην χώρα της φωτιάς και του πάγου.

Από το Reykjavik, την βορειότερη πρωτεύουσα του κόσμου, το τρίτο Adventure Roads tour θα κατέβει στα νότια της Ισλανδία, πριν επιστρέψει στο βορά, μέσω των ερημικών βουνών της περιοχής, για να καταλήξει ξανά στο Reykjavic.

Οι συμμετέχοντες θα οδηγήσουν τα Africa Twin τους σε άσφαλτο και χώμα, σε χαλίκι και στη φημισμένη μαύρο άμμο, διασχίζοντας ποτάμια και ορεινά περάσματα, και απολαμβάνοντας μαγικά τοπία, στη χώρα που είναι διάσημη για τα ηφαίστεια, τους καταρράκτες, τη λάβα, τους πίδακες geyser και τις 22+ ώρες καθημερινής ηλιοφάνειας τους καλοκαιρινούς μήνες!

Το Adventure Roads 2021 είναι διαθέσιμο για 30 αναβάτες από την Ευρώπη, ενώ περιλαμβάνει μοτοσυκλέτα, καύσιμα, διαμονή πλοηγούς και εκπαιδευτές, μηχανικούς, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στο event, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Adventure Roads 2021, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon