.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 15:16

Euro Motors – Ελεύθερη αλλά και ασφαλής μετακίνηση

Όλα αλλάζουν στην μετα-πανδημική εποχή αλλά και οι έννοιες παίρνουν νέο νόημα. Έτσι η φράση “ελεύθερη αλλά και ασφαλής μετακίνηση” έχει ένα εντελώς νέο περιεχόμενο. Η αποφυγή του συνωστισμού και της ταλαιπωρίας στα ΜΜΜ ενέχει κατά τους ειδικούς και κινδύνους για την υγεία μας.

Η ελευθερία, που είναι έτσι κι αλλιώς συνυφασμένη με το δίτροχο, πλαισιώνεται με την ανάγκη για πολλαπλώς ασφαλή μετακίνηση. Μια λύση λοιπόν σε αυτή την κατεύθυνση, πιστεύουμε στη Euro Motors, αποτελούν τα μοτοποδήλατα με βενζινοκίνητο κινητήρα.

Μας επιτρέπουν να κινηθούμε σε όλα τα πεδία, ανηφόρες και κατηφόρες, με ένα ή δύο άτομα, ειδικά οι νέοι κινητήρες Euro4, που εξοπλίζουν όλα τα μοντέλα μας, είναι αξιόπιστοι με σταθερή δύναμη και ευστροφία σε όλο το φάσμα της λειτουργίας τους.

Όσοι φοβούνται την ταχύτητα πρέπει να ξέρουν ότι όλα τα μοτοποδήλατα υποχρεωτικά από την νομοθεσία αναπτύσσουν περιορισμένη τελική, διαθέτουν φρένα όμοια με των μεγαλύτερων μοτοσυκλετών που τα κάνει ακόμη πιο ασφαλή λόγω του χαμηλού βάρους τους, ενώ έχουν τους ίδιους χώρους με τις μεγαλύτερες μοτοσικλέτες 125-200 κ.εκ.

Επίσης έχουν μόλις 14€ ετήσια τέλη κυκλοφορίας, ετήσια ασφάλιστρα από 55€, χαμηλότερο κόστος συντήρησης, πραγματική οικονομία καυσίμου με λιγότερο από 2lt/100km, ευκολότερη απόκτηση διπλώματος και με χαμηλότερο κόστος και απαλλάσσονται από τον έλεγχο στα ΚΤΕΟ.

Μπορεί να τα οδηγεί κανείς από 16 ετών με κανονική ασφάλεια, νόμιμα. Επίσης έχουν τη μέγιστη ενεργητική ασφάλεια με φώτα ημέρας, κανονικούς προβολείς φλας κλπ. Όλα αυτά τα κάνουν ιδανικά για ένα νεαρό που θέλει να μάθει σωστά και να μπει σταδιακά στην αυτοκίνηση.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε σχηματίσει μια πλήρη σειρά μοτοποδηλάτων με 2 scooter, το 747 της ROMET και το Falcon της Euro Motors (τη λιμουζίνα των μοτοποδηλάτων), ο τρίτος της παρέας είναι το θρυλικό για την Πολωνία OGAR, μια κανονική μοτοσικλέτα 50 cc, με 4 ταχύτητες και συμπλέκτη. Όλα με προδιαγραφές Euro4.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ με ένα μοτοποδήλατο της Euro Motors.

Romet 747i
Romet 747i - Ιστοσελίδα μοντέλου

Romet Ogar 202
Romet Ogar 202 - Ιστοσελίδα μοντέλου

EM Falcon 50i
Euro Motors Falcon 50i - Ιστοσελίδα μοντέλου

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 15:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon