.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 12:54

Isle of Man ΤΤ - TT Lock In - Οκτώ μέρες ψηφιακής γιορτής για το IOMTT

Με το Isle of Man TT του 2020 να έχει ήδη ακυρωθεί λόγω Covid-19, η διοργάνωση του αγώνα ανακοίνωσε μια οκταήμερη ψηφιακή -κατά τα πρότυπα των καιρών- γιορτή του ΤΤ, στις 6-13 Ιουνίου, με τους καλύτερους αγώνες της ιστορίας, σχολιασμό από αναβάτες-θρύλους και έναν Virtual αγώνα μεταξύ γνωστών αγωνιζομένων. Όλα φυσικά, δωρεάν, μέσω διαδικτύου.

Το IOMTT μπορεί να μην διεξαχθεί για το 2020, και να πρέπει να περιμένουμε το Καλοκαίρι του 2021 για να δούμε και πάλι τις μοτοσυκλέτες να κατεβαίνουν το Bray Hill, όμως η διοργάνωση του αγώνα έχει ένα δωράκι για τους φαν του ΤΤ, με 8 μέρες ψηφιακής πανδαισίας στις αρχές του Ιουνίου του 2020.

Παρουσιαστής της γιορτής θα είναι ο Vlogger Chris Pritchard, μαζί με τον θρύλο των Road-Racing αγώνων Steve Platter.

Στις 8 αυτές μέρες, θα δούμε συνεντεύξεις και αποκαλύψεις από θρύλους του ΤΤ, θα ξαναζήσουμε τους καλύτερους αγώνες της ιστορίας του ΤΤ, μεταξύ άλλων τη νίκη του Joey Dunlop το 2000 στην Formula 1, τις μάχες μεταξύ Carl Fogarty και Steve Hislop, αλλά και τη μάχη που για πολλούς αποτελεί την κορωνίδα του IOMTT, τον αγώνα Senior TT του 2018.

Οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν τους John McGuinness, Dean Harrison, Carl Fogarty, Phillip McCallen, Rob McElnea, Peter Hickman, Brian Reid και Cameron Donald, καθώς και τους αγωνιζόμενους sidecar Ben Birchall και Dave Molyneux.

Όσον αφορά στους φαν των Video-Games, θα μπορέσουν να δουν έναν virtual αγώνα, με 8 ήρωες του ΤΤ όπως οι Peter Hickman, Conor Cummins και Davey Todd, να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη όχι καβάλα στις μοτοσυκλέτες τους, αλλά με τη βοήθεια του χειριστηρίου, μπροστά από μια οθόνη, ώστε να ανακηρυχθεί ένας Virtual Πρωταθλητής του 2020.

Τέλος, θα δούμε ντοκιμαντέρ και ρεπορτάζ, αλλά και μια εισαγωγή στην οδήγηση του TT από τον πρώην αγωνιζόμενο και νυν εκπαιδευτή Richard “Milky” Quayle.

Η 8ημερη ψηφιακή γιορτή “TT Lock-In” θα λάβει χώρα στις 6-13 Ιουνίου, μέσω του site του IOMTT, της σελίδας της διοργάνωσης στο Facebook, αλλά και στο κανάλι του Youtube.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα της γιορτής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 12:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon