.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 15:01

King of Kings: Στην τελική ευθεία η ελληνική υποψηφιότητα - στήριξε τη τώρα!

Η μάχη για την ανάδειξη του νικητή στον παγκόσμιο custom διαγωνισμό αντιπροσώπων της Harley-Davidson King of Kings συνεχίζεται και μόνο λίγες μέρες έμειναν μπροστά μας, για την ανακήρυξη του κορυφαίου customizer σε όλο τον κόσμο, ο οποίος μπορεί να είναι Έλληνας! Στηρίξτε την προσπάθεια τώρα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Harley-Davidson Athena:

"Στη Harley-Davidson, για περισσότερα από 100 χρόνια αντλούμε χαρά από τις μοτοσυκλέτες, οι οποίες ταξιδεύουν τόσο το σώμα όσο και το μυαλό μας. Τίποτα δεν σταματά τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας. Η αγάπη που έχουμε για τις μοτοσυκλέτες, “γέννησε” τον “Γρύπα”, ένα Roadster 1200 εμπνευσμένο από την αρχαιότητα, που σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο αγαθό όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη.

Μόνο λίγες ψήφοι χωρίζουν τον “Γρύπα” από την ανάδειξη του νικητή. Είμαστε στην τελική ευθεία! Στήριξε την Ελληνική συμμετοχή με την ψήφο σου και βοήθησε να έρθει το πολυπόθητο τρόπαιο στην χώρα μας! Ψήφισε τη μοτοσυκλέτα Gryps της Harley-Davidson Athena και βοήθησε μας, να αναδείξουμε τον Γρύπα ως απόλυτο νικητή!!

Τρόπος ψηφοφορίας

Μπες ΕΔΩ, κάνε εγγραφή και ψήφισε ΕΔΩ τη μοτοσυκλέτα Gryps για τη νίκη!

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31/3/2020"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon