.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 16:57

Benelli - Δωρεές υλικού σε νοσοκομείο και Ερυθρό Σταυρό!

Σε μια κίνηση που θέλουμε να δούμε και από άλλες εταιρείες μοτοσυκλέτας, η ιταλική Benelli προχώρησε σε δωρεές ιατρικού υλικού στον Ερυθρό Σταυρό του Pesaro, και σε νοσοκομείο της Marche.

Ο οίκος του Pesaro δώρισε 2 ιατρικούς αναπνευστήρες και 4.500 προστατευτικές στολές στον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό - Επιτροπή του Pesaro και στο Νοσοκομείο Riuniniti Marche Nord.

Όπως αναφέρει η εταιρεία “μια μικρή χειρονομία για να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη που εμπλέκονται στο μέτωπο της μεγάλης μάχης εναντίον του Covid-19.”

Μετά την μετατροπή ορισμένων γραμμών παραγωγής στον τομέα του αυτοκινήτου σε γραμμές παραγωγής ιατρικών υλικών, βλέπουμε τώρα και τις εταιρείες μοτοσυκλέτας να βοηθούν στη μάχη ενάντια στην πανδημία του Covid-19.

Ελπίζουμε αυτή η χειρονομία της Benelli να βρει άμεσα μιμητές στη βιομηχανία μοτοσυκλέτας, και γιατί όχι να δούμε και τα εργοστάσια να παράγουν προσωρινά αντί για μοτοσυκλέτες άμεσα χρειαζούμενο ιατρικό υλικό όπως ιατρικούς αναπνευστήρες, προστατευτικές μάσκες, κ.α..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 19:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon