.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 11:31

Triumph Factory Visitor Experience – Νέα έκθεση αφιερωμένη στη Daytona

Οι επισκέπτες της Factory Visitor Experience θα μπορούν τώρα να ακολουθήσουν το γενεαλογικό δέντρο της θρυλικής Triumph Daytona σε μια νέα έκθεση που θα τρέξει ως και τα μέσα Αυγούστου 2020.

Από την αυθεντική αγωνιστική μοτοσυκλέτα που ενέπνευσε και δημιούργησε το όνομα Daytona, ως τις πιο πρόσφατες και σημαντικές Supersport TT αγωνιστικές, η Triumph Factory Visitor Experience παρουσιάζει τη μεγαλύτερή της ως τώρα έκθεση στο σπίτι της εταιρείας στο Hinckley.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, 14 ιστορικές μοτοσυκλέτες με το λογότυπο Daytona παρουσιάζουν το χρονολόγιο αυτής της απίστευτης σειράς μοντέλων με μια εξαιρετικά σημαντική συλλογή αγωνιστικών μοτοσυκλετών που καλύπτουν μια περίοδο 50 ετών.

Στο επίκεντρο και για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια του κοινού μετά την πλήρη αποκατάστασή της, εκτίθεται η θρυλική μοτοσυκλέτα του Buddy Elmore που νίκησε στον αγώνα Daytona 200 το 1966, γεννώντας ουσιαστικά το όνομα ‘Triumph Daytona’.

Ανάμεσα στα εκθέματα θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να συναντήσει κανείς και την Triumph Daytona 675R με την οποία ο Peter Hickman κατέκτησε τρεις νίκες στο Isle of Man TT 2019 στα SuperSport και Ulster GP, δίπλα σε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που έχουν φέρει νίκες στο Αγγλικό πρωτάθλημα BSB, στη Daytona 200 και στο Isle of Man Supersport TT.

Περισσότερες πληροφορίες για την Triumph Factory Visitor Experience θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.triumphmotorcycles.co.uk/visitor-experience.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 11:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon