.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 15:26

Motorcycle Consumer News - Ένα ακόμα έντυπο περιοδικό μοτοσυκλέτας κλείνει

Ένα από τα τελευταία εκτυπωμένα περιοδικά μοτοσυκλέτας στις Η.Π.Α., το Motorcycle Consumer News, έκλεισε στα τέλη του Ιανουαρίου 2020, τη χρονιά μάλιστα που γιόρταζε τα 50 χρόνια κυκλοφορίας του.

Το περιοδικό είχε ξεκινήσει το 1969, υπό τον τίτλο Road Rider, για να αλλάξει σε Motorcycle Consumer News το 1991. Ιδρυτής του ήταν ο Roger Hull,

Για τα έσοδα του, το περιοδικό εξαρτιόταν αποκλειστικά από τις συνδρομές των αναγνωστών του, και δεν είχε διαφημίσεις στις σελίδες του, ώστε να μπορεί να είναι κατά το δυνατόν ανεξάρτητο από τις εταιρείες παραγωγής μοτοσυκλετών.

Παρόλο που όσον αφορά στο design βρισκόταν αρκετά πίσω, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εντούτοις οι συντάκτες του ήταν γνωστοί και σεβαστοί στο αναγνωστικό κοινό.

Μέσα στους συνεισφέροντες ήταν και οι Ken Condon, Flash Gordon, John Alevizos D.O., M.D., Glynn Kerr, Dr. Gregory Frazier, Lee Parks, Mike Kneebone.

Τα τελευταία χρόνια (από το 2013), το Motorcycle Consumer News πέρα από την έντυπη έκδοση, κυκλοφορούσε και σε PDF, πάντα με συνδρομή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon