.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 14:23

Valentino Rossi: Έχασε τελικά τη δίκη με τους πρώην επιστάτες της βίλας του

Τον Μάιο του 2019, σας είχαμε γράψει ΕΔΩ για την δικαστική περιπέτεια του Valentino Rossi με τους πρώην επιστάτες της βίλας του στην Ταβούλια, περιπέτεια που ενώ στην πρώτη απόφαση έδειχνε να βαίνει προς όφελος του "γιατρού", σε δεύτερο βαθμό το εφετείο της Ανκόνα έβγαλε απόφαση εναντίον του Ιταλού Πρωταθλητή.

Σύμφωνα με την πρώτη απόφαση του δικαστηρίου στην Ιταλία, όπου κατέληξε ο Valentino Rossi μετά από μήνυση των επιστατών του, ο Rossi δεν τους είχε εκμεταλλευτεί, και μάλιστα σύμφωνα με τον δικαστή εκείνοι θα έπρεπε να πληρώσουν και τα δικαστικά έξοδα, ύψους 11.000 ευρώ!

Θυμίζουμε πως οι επιστάτες κατηγορούσαν τον Rossi για απλήρωτες υπερωρίες και αντικανονική απόλυση.

Η ιστορία είχε ξεκινήσει τα Χριστούγεννα του 2016, όταν οι 2 επιστάτες απολύθηκαν από την εταιρεία ακινήτων που ανήκει το σπίτι του Rossi (το DomusMea του Graziano Rossi) μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας. Ο επίσημος λόγος είναι ότι η βίλα διατέθηκε προς πώληση και η εταιρεία που κατείχε την ιδιοκτησία διαλύθηκε.

Οι επιστάτες είχαν ζήσει για 10 χρόνια μέσα στο ακίνητο σε ένα μικρό διαμέρισμα. Το ζευγάρι, αφού απολύθηκε, μήνυσε τον Valentino Rossi και τον πατέρα του ενώπιον του δικαστηρίου της εργασίας Πέζαρο απαιτώντας την καταβολή αποζημίωσης ίσης με τις αποδοχές έξι μηνών και απλήρωτες υπερωρίες για ένα σύνολο περίπου 114 000 ευρώ. 

Όμως οι δικηγόροι του Rossi έδειξαν ότι οι εργασίες για τις οποίες ζητούσαν αποζημίωση οι επιστάτες, δεν είχαν γίνει από εκείνους, αλλά από κηπουρούς, ηλεκτρολόγους και άλλους τεχνίτες, με τιμολόγια που το αποδείκνυαν. 

Στον δεύτερο βαθμό, το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Rossi είχε όντως απολύσει παράνομα τους επιστάτες της βίλας, και έτσι θα πρέπει να τους δώσει 24.000 ευρώ, και 10.000 ευρώ για τα δικαστικά τους έξοδα. 

Μικρό το κακό, όσον αφορά στο ποσό, για τον Rossi, αρκετά καλά τα νέα για τους επιστάτες του, αν και οι τελευταίοι διεκδικούσαν πολλά περισσότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon