Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 09:20

Valentino Rossi - Νίκη επιτέλους, αλλά... στο δικαστήριο.

Μπορεί ο Valentino Rossi να μην κερδίζει πλέον στις πίστες, όμως βγήκε νικητής στη μάχη με τους πρώην επιστάτες της βίλας του στην Ταβούλια!

Σύμφωνα με την απόφαση ιταλικού δικαστηρίου, ο Rossi δεν εκμεταλλεύτηκε τους επιστάτες της βίλας του στην Ταβουλία. Μάλιστα το δικαστήριο του Πέζαρο όχι μόνο αθώωσε τον Rossi, ακυρώνοντας το αίτημα του ζευγαριού από τη Μολδαβία για αποζημίωση 114.000 ευρώ από τον Ιταλό θρύλο των αγώνων μοτοσυκλέτας, αλλά αποφάσισε πως οι επιστάτες θα πρέπει να πληρώσουν και τα δικαστικά έξοδα, ύψους 11.000 ευρώ!

Οι επιστάτες κατηγορούσαν τον Rossifumi για απλήρωτες υπερωρίες και αντικανονική απόλυση, όμως ο δικαστής είχε άλλη γνώμη.

Η ιστορία ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2016, όταν οι 2 επιστάτες απολύθηκαν από την εταιρεία ακινήτων που ανήκει το σπίτι του Rossi (το DomusMea του Graziano Rossi) μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας. Ο επίσημος λόγος είναι ότι η βίλα διατέθηκε προς πώληση και η εταιρεία που κατείχε την ιδιοκτησία διαλύθηκε.

Οι επιστάτες είχαν ζήσει για 10 χρόνια μέσα στο ακίνητο σε ένα μικρό διαμέρισμα. Το ζευγάρι, αφού απολύθηκε, μήνυσε τον Valentino Rossi και τον πατέρα του ενώπιον του δικαστηρίου της εργασίας Πέζαρο απαιτώντας την καταβολή αποζημίωσης ίσης με τις αποδοχές έξι μηνών και απλήρωτες υπερωρίες για ένα σύνολο περίπου 114 000 ευρώ. 

Όμως οι δικηγόροι του Rossi έδειξαν ότι οι εργασίες για τις οποίες ζητούσαν αποζημίωση οι επιστάτες, δεν είχαν γίνει από εκείνους, αλλά από κηπουρούς, ηλεκτρολόγους και άλλους τεχνίτες, με τιμολόγια που το αποδείκνυαν. 

Άντε Vale, τώρα ήρθε η ώρα και για νίκη εντός πίστας.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 09:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT