.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 11:59

Έχασε το μάτι του όταν χτυπήθηκε από αυγό ενώ καβαλούσε τη μοτοσυκλέτα του

Ένα απίστευτο συμβάν καταγράφηκε στην Αγγλία, συνελήφθη ύποπτος.

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, ο κύριος Marc Toone επέστρεφε στο σπίτι του από το εστιατόριο όπου εργάζεται ως σεφ. Στον δρόμο του διασταυρώθηκε με ένα αυτοκίνητο που είχε τα δυνατά φώτα σε λειτουργία και, στην προσπάθειά του να δει καλύτερα, άνοιξε τη ζελατίνα το κράνους του. Τότε δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο.

Ο άτυχος μοτοσυκλετιστής είχε χτυπηθεί από ένα αυγό (!).

"Καθώς το αυτοκίνητο με πέρασε ένοιωσα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο και τότε αισθάνθηκα κάτι να τρέχει στο μάγουλό μου. Σταμάτησα τη μοτοσυκλέτα, έβγαλα το κράνος και τότε συνειδητοποίησα πως το χέρι μου ήταν καλυμμένο με αίμα. Τηλεφώνησα στη μνηστή μου και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μουγκρίζω από πόνο,” είπε περιγράφοντας το συμβάν ο 31χρονος Toone.

“Το γεγονός πως έχασα την όραση από το δεξί μου μάτι είναι τρομακτικό και όλα αυτά εξαιτίας της παιδιάστικης πράξης κάποιου σε ένα αυτοκίνητο. Είναι απλά ηλίθιο. Και, αν το ξανακάνουν, το επόμενο θύμα μπορεί να πέσει με τη μοτοσυκλέτα του και μπορεί να μην ξανασηκωθεί.”

Την επόμενη μέρα η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε έναν 17χρονο στο Staffordshire ως ύποπτο για το συμβάν, ο οποίος αργότερα απελευθερώθηκε με καταβολή εγγύησης. Μάλιστα αποκάλυψε πως υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά στην περιοχή και ένα κόκκινο SEAT Leon ήδη αναζητείτο.

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε στον κόσμο που ζούμε και που τρελαίνεται κάθε μέρα και λίγο περισσότερο.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon