.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 10:25

MV Agusta Superveloce 800 – Σχεδιαστικό αριστείο για τη Λομβαρδία

Στις 17 Δεκεμβρίου η νέα μοτοσυκλέτα της MV Agusta τιμάται για τη σχεδίασή της.

Η MV Agusta αναγνωρίζεται επίσημα ως ένα άριστο σχέδιο από τη Λομβαρδία, δηλαδή την ευρύτερη περιοχή της Ιταλίας που περιλαμβάνει την ιστορική έδρα της MV Agusta στη Schiranna κοντά στο Μιλάνο.

Σε μια επίσημη τελετή που θα λάβει χώρα σήμερα, 17 Δεκεμβρίου 2019, η Ένωση Βιομηχανικού Σχεδίου ADI και η τοπική κυβέρνηση της Λομβαρδίας αναγνωρίζουν τη σιλουέτα μιας μοτοσυκλέτας που έκλεψε καρδιές από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε ως συλλεκτικό κόσμημα στη μορφή της εκλεκτής και σπάνιας Serie Oro.

Η βράβευση θα τιμήσει τη δουλειά της σχεδιαστικής ομάδας του Centro Ricerche Castiglioni, της οποίας ηγείται ο Adrian Morton.

Η Superveloce 800 είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο Compasso d’Oro 2020 του ADI Foundation.

Ο Timur Sardarov, CEO της MV Agusta Motor S.p.A., σχολίασε πως, “αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά και το πάθος όλων των γυναικών και ανδρών της MV Agusta που συμβάλλουν με την καθημερινή του εργασία στη δημιουργία πραγματικών κομψοτεχνημάτων μοτοσυκλετιστικής τέχνης. Καταφέρνουν ένα καθημερινό θαύμα, μορφοποιώντας ομορφιά και απόδοση σε ένα αντικείμενο πάθους.”

“Έχοντας κερδίσει στο Concorso di Eleganza 2019 με τη Superveloce 800 Serie Oro, το να δεχόμαστε αναγνώριση από χώρους έξω από τη Μοτοσυκλέτα συνιστά μια απίστευτη τιμή και απόδειξη για την ενέργεια και το πάθος που αφιερώνουμε σε κάθε μας σχέδιο,” προσέθεσε ο Adrian Morton, Διευθυντής Σχεδιασμού της MV Agusta.

Το βραβείο θα απονεμηθεί από την τοπική επίτροπο Τουρισμού, Κοινωνικού Μάρκετινγκ και Μόδας, Lara Magoni, παρέα με τους Luciano Galimberti, πρόεδρο του ADI, Umberto Cabini, πρόεδρο του Fondazione ADI Collezione Compasso d’Oro και τον Andrea Rovatti, πρόεδρο του ADI Lombardia.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon