.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:58

Triumph Factory Visitor Experience – 100,000 επισκέπτες σε 2 χρόνια!

Και ο τυχερός επισκέπτης Νο. 100,000 κέρδισε ένα ωραιότατο πακέτο δώρων.

Άνοιξε τον Νοέμβριο 2017 με πάσα επισημότητα και πρωτοστατούντος του Δούκα του Κέμπριτζ – κατά κόσμο Πρίγκηπα Ουίλιαμ – και έκτοτε έχει δεχτεί άφθονο απλό κόσμο και διασημότητες, ενώ φιλοξένησε και εκδηλώσεις όπως την πρόσφατη παρουσίαση των νέων Tiger 900.

Ο λόγος για το πρόγραμμα επισκέψεων της γραμμής παραγωγής της Triumph, την οποία έχουν αισίως επισκεφτεί 100,000 άνθρωποι σε δύο χρόνια.

Ο τυχερός κύριος 100,000 ονομάζεται Ron Sutton και μάλλον δε φανταζόταν τι τον περίμενε μόλις περνούσε τις πύλες του εργοστασίου της Triumph. Εκεί τον περίμενε ο Simon Thrussell, υπεύθυνος του προγράμματος Customer Experience, ο οποίος συνεχάρη τον Sutton και του παρουσίασε μια σειρά δώρων που περιλαμβάνουν κάποια κομμάτια που δεν αποκτώνται με χρήματα.

Πέραν από τα κλασικά – μπλουζάκια, καπελάκια κ.ο.κ. - το αναμνηστικό πακέτο περιλαμβάνει ένα πολυτελές βιβλίο “The Art of the Motorcycle - The definitive story of the finest motorcycles ever made by Triumph” υπογεγραμμένο από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, John Bloor.

Μαζί, ο κύριος Sutton παρέλαβε και ένα custom ταμπελάκι με τα στοιχεία του, ίδιο με αυτά που αναγράφουν τον αριθμό πλαισίου των μοτοσυκλετών της Triumph.

“Δεν πιστεύω πόσο τυχερός είμαι,” δήλωσε ο Sutton. “Ως ιδιοκτήτης τριών μοτοσυκλετών της Triumph, αυτή ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Αρχικά ήταν μια ωραία βόλτα για μας, φέραμε τις μοτοσυκλέτες μας πίσω στο σπίτι τους, περάσαμε ένα απόγευμα απολαμβάνοντας τις εκθέσεις και κάποιοι από μας αποφασίσαμε να κάνουμε και την περιήγηση στο εργοστάσιο. Είναι κάτι που πρέπει κανείς να ζήσει!

“Μετά από αυτή την επίσκεψη βλέπουμε πια την Triumph με άλλο μάτι, ειδικά αφότου καταλάβαμε τους ελέγχους ποιότητας που περνούν οι μοτοσυκλέτες της. Όταν δεις τι απαιτείται για να βγει μια μοτοσυκλέτα από αυτό το κτίριο, τότε τις εκτιμάς πραγματικά. Ήταν πραγματικά υπέροχο να δούμε τη γραμμή παραγωγής σε πλήρη λειτουργία.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon