.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 16:15

Off-Road αστυνομική μονάδα στην Βρετανία, σημειώνει εξαιρετική επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα

Μια ομάδα εποχούμενη σε μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα off-road προσανατολισμού, ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια, ως σώμα ενταγμένο στην αστυνομία του Νότιου Yorkshire.
Κάνοντας μια αποτίμηση του έργου τους, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, σε ότι άφορα στην αντιμετώπιση του σχετιζόμενου με μοτοσυκλέτες, έγκλημα.

Συγκεκριμένα, η off-road μονάδα, εντόπισε μέσα σε αυτό το διάστημα 204 κλεμμένα δίτροχα τα οποία οι δράστες είχαν κρύψει σε απόμακρες και δύσβατες περιοχές, επέδωσαν 304 κλήσεις σε αναβάτες που οδηγούσαν με τρόπο επικίνδυνο και αντικανονικό εκτός δρόμου, κατέσχεσαν 140 δίτροχα σε περιπτώσεις βαρύτερων αδικημάτων, ενώ προχώρησαν και σε 38 συλλήψεις… πολύ άτακτων αναβατών.

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος της αστυνομία του Yorkshire, η ίδρυση της ομάδας, τους επέτρεψε να επιχειρούν στο εκτός δρόμου πεδίο, το οποίο μέχρι πρότινος αποτελούσε το “άντρο” και το “ορμητήριo” πολλών εγκληματιών και συμμοριών, αφού πρακτικά, δεν μπορούσε να ελεγχθεί.

Πέραν αυτών όμως, η ομάδα βοήθησε επίσης στην ανεύρεση περιπατητών οι οποίοι χανόντουσαν στα πυκνά δάση της περιοχής, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή μιας γυναίκας η οποία είχε αρχίσει να παρουσιάζει συμπτώματα υποθερμίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon