.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 15:18

Mια Harley-Davidson με τατουάζ. Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει! – Video

Η στερεοτυπική εικόνα του “χαρλεά” τον θέλει μουσάτο, με μια έμφυτη ροπή προς την παραβατικότητα, ντυμένο στα δέρματα και με τατουάζ. Πολλά τατουάζ, τα οποία δεν απεικονίζουν ακριβώς την τίνκερμπελ να πετάει δίπλα σε μαργαρίτες… άλλη θεματολογία έχουν. Η μοτοσυκλέτα του είναι τίγκα στο customizing, με χρώμια, μέταλλα, βαφές αλλά… όχι τατουάζ.

“Γιατί όχι;” σκέφτηκαν οι Πολωνοί της Game Over Cycles και αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό. Αλλά το τατουάζ πάνω σε μέταλλο είναι αδύνατο, οπότε έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Πήραν λοιπόν μια Η-D Heritage και της “άλλαξαν τα φώτα” στις μετατροπές, αφήνοντας τελικά ανέγγιχτο μόνο το μοτέρ και ένα μέρος του πλαισίου.

Όλα τα άλλα, είναι δικής τους κατασκευής και πολλά από αυτά, στο χέρι. Στην συνέχεια, σχεδόν το σύνολο των επιφανειών της μοτοσυκλέτας (πλην του μοτέρ, του πλαισίου και κάποιων άλλων επί μέρους στοιχείων) επενδύθηκε με επεξεργασμένο δέρμα αγελάδας, ανοικτού χρώματος, για να θυμίζει σε απόχρωση το ανθρώπινο.

Μετά, απλά ανέλαβαν διακεκριμένοι tattoo artist την δουλειά, “κεντώντας” με τα μελάνια τους όλα τα δέρματα, ακόμα και στα πλαϊνά των ελαστικών. Για να ολοκληρωθεί η δουλειά, κατασκευάστηκε επίσης και ένα sidecar, σε παρόμοιο ύφος με την μοτοσυκλέτα, στο οποίο χτυπήθηκαν επίσης τατουάζ.

Το όλο concept είναι του 2014, ενώ δαπανήθηκαν 3.000 εργατοώρες για τα μηχανικά του μέρη και 2.500 εργατοώρες για τα tattoo. Ονομάστηκε “The Recidivist”, δηλαδή ο “υπότροπος εγκληματίας” και έχει κερδίσει 11 διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς customizing.

Tώρα όμως η Game Over Motorcycles το διαθέτει προς πώληση στο e-bay, στην τιμή των… 1.000.000 δολαρίων, δηλαδή 904.400 ευρώ!!! Αν βρεθεί αγοραστής, η μοτοσυκλέτα θα ξεπεράσει στην αξία σπανιότατων κλασικών! 

Aκολουθεί ένα αναλυτικό video για την ιδέα και την κατασκευή του The Recidivist...  ας έχετε στην άκρη 1 μύριο δολάρια, μπορεί να σας έρθει η όρεξη... 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 15:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon