.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 14:29

H Βenelli ετοιμάζεται για… V4 βόμβα 1000 κ.εκ.!

Φήμες από την Κίνα, κάνουν λόγο για μια υπέρβαση της Benelli, σε κυβισμό και τεχνολογία, εισερχόμενη σε μια κατηγορία η οποία ιστορικά αποτελεί και τον “φυσικό της χώρο”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, το 2020 αναμένεται ένα superbike μοντέλο, “καρδιά” του οποίου, θα αποτελεί ένας V4 κινητήρας, με κυβισμό στο λίτρο.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής, πέραν του ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι σαφώς πιο προσιτή από τα ευρωπαϊκά και ιαπωνικά ανταγωνιστικά της μοντέλα, χωρίς να υστερεί σε τεχνολογία, περιφερειακά και εξοπλισμό.

Ακούγεται τρελό και τραβηγμένο; Ίσως, από την άλλη όμως, η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσονται και διεισδύουν στην αγορά οι σινικές εταιρείες, δεν έχει προηγούμενο, οπότε δεν θα βιαστούμε να το απορρίψουμε ως σενάριο!  

Πηγή: Moto Saigon

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon