.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 12:57

Moto Guzzi – Κάτι ετοιμάζει εν όψει της EICMA – Επέκταση της γκάμας με βάση το νέο μοτέρ

Το έχουμε ακούσει από επίσημα χείλη στην Ελλάδα και τώρα, έρχεται και η φήμη από την Ιταλία, που θέλει την Moto Guzzi να παρουσιάζει τουλάχιστον ένα νέο μοντέλο στο Μιλάνο τον Νοέμβριο (EICMA), το οποίο και θα φέρει το νέο μοτέρ του V85TT.

Όπως είχαμε γράψει από τον Ιανουάριο του 2019, είναι να απορεί κανείς πως μια εταιρεία με αυτό το προφίλ στην αγορά και με πλουσιότατη ιστορία, δεν έχει παρουσία με μια γεμάτη γκάμα, ειδικά τώρα που τα νεορετρό είναι στα πολύ πάνω τους!

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει πλέον ένα νέο μοτέρ που μπορεί να ταιριάξει σε πληθώρα μοντέλων και εκδόσεων. Όλα δείχνουν ότι το επόμενο βήμα θα γίνει λοιπόν στην ΕICMA και κατά πάσα πιθανότητα  πρόκειται για ένα naked – νεορετρό μοντέλο, με πιο δυναμικό – sport χαρακτήρα από τα υπάρχοντα V7.

Υπάρχουν μάλιστα αρκετοί που υποστηρίζουν ότι η μοτοσυκλέτα θα ονομάζεται Le Mans, δηλαδή ένα από τα πλέον “βαριά” ονόματα που έχει στην διάθεση της η Moto Guzzi και θα παρουσιαστεί σε δύο εκδόσεις, μια naked και μια με “νοσταλγικής” σχεδίασης fairing.

Για να δούμε λοιπόν…   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon