.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 17:29

Μoto Guzzi – Το νέο μοτέρ και η ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί

Μια τεράστια παράδοση μένει ανεκμετάλλευτη

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, πως μια εταιρεία όπως η Moto Guzzi, που όφειλε να έχει επιβιβαστεί στην θέση του μηχανοδηγού στο τρένο εξέλιξης των νεορετρό, έχει παραμείνει στάσιμη σε αυτό τον τομέα.

Για να μην παρεξηγηθούμε, τα V7 είναι εκπληκτικές και απολαυστικές μοτοσυκλέτες, αποτελούν όμως ένα “θραύσμα” από αυτό που θα μπορούσε να “εξαργυρώσει” στο ταμείο των νεορετρό η εταιρεία, βασιζόμενη στην τεράστια ιστορία της!

Το προφίλ της ταιριάζει… “ταμάμ” στην συγκεκριμένη κατηγορία και από μοντέλα θα μπορούσε να παρουσιάσει μια ντουζίνα με το "καλημέρα σας", αν αποφάσιζε να δραστηριοποιηθεί ενεργά.

Μόνο μια αναβίωση των Le Mans, θα μπορούσε να γεννήσει πόσες εκδόσεις ενώ κανένας δεν θα την… παρεξηγούσε, αν πειραματιζόταν με Scrambler σχήματα. Αν μέχρι πρότινος η δικαιολογία για αυτή την αδράνεια ήταν το ότι δεν είχε εξελιχθεί ένας νέος κινητήρας, τώρα, με την παρουσίαση του νέου μοτέρ που τοποθετείται στο V85TT, δεν υπάρχουν περιθώρια για υπεκφυγές και δεν υπάρχουν και περιθώρια για χάσιμο άλλου χρόνου!

Κάτι έχουν πάρει τα αυτιά μας -από επίσημα χείλη- για ανασύνταξη και “φουλ επίθεση” της Moto Guzzi το 2019 και το V85TT αποτελεί σίγουρα μια πολλά υποσχόμενη πρόγευση για αυτό.

Αν μη τι άλλο το οφείλει και το χρωστάει η εταιρεία στην ιστορία της και στο θρυλικό όνομα της! Με αυτή την θετική σκέψη, επισυνάπτουμε και ένα σχέδιο του γνωστού Oberdan Bezzi, για το πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο: V8 πλατφόρμα μοντέλων με τον κινητήρα φυσικά του V85TT. Για αρχή. Kαθόλου άσχημο!  

144214830 78ad8c01 a205 408f a20e 06c6e90538cb

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 17:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon