.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 16:32

Ducati World - Εγκαίνια για το θεματικό πάρκο των Ιταλών

Σε ένα special event, η Ducati εγκαινίασε το θεματικό πάρκο Ducati World στο ιταλικό πάρκο Mirabilandia, με την κύρια ατραξιόν το τρενάκι του τρόμου «Desmo Race».

Η Ducati αναφέρεται στα εγκαίνια της Πέμπτης 25 Ιουλίου ως ένα event-έκπληξη, όταν ορισμένοι τυχεροί προσκεκλημένοι βρέθηκαν στο χώρο της Mirabilandia για μια πρώτη γεύση από το θεματικό πάρκο Ducati World, που καθυστέρησε αρκετά να λειτουργήσει (τα εγκαίνια είχαν προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου), χάνοντας έτσι το μισό Καλοκαίρι.

Κύρια ατραξιόν του κόσμου της Ducati το «Desmo Race», ένα πρωτότυπο τρενάκι του τρόμου εμπνευσμένο από το Ducati Panigale V4. Στη συγκεκριμένη ατραξιόν γίνεται μια κανονική «κόντρα» καθώς δυο τρενάκια επιταχύνουν το ένα δίπλα στο άλλο, σε δυο γραμμές που τρέχουν παράλληλα η μία με την άλλη. Ο οδηγός του κάθε τρένου / Panigale έχει γκάζι και φρένο, και ο πιο τολμηρός κερδίζει.

Στο βίντεο και στις φωτογραφίες από το «Desmo Race» βλέπουμε τους συμμετέχοντες να φοράνε ζώνες που πιάνουν μόνο στη μέση τους, ενώ οι ταχύτητες που πιάνουν τα τρενάκια είναι σχετικά χαμηλές. Από τη μία έτσι μπορούν να συμμετάσχουν ακόμα και μικρά παιδιά (από 6 ετών και με ύψος 1.20 και πάνω), από την άλλη όμως οι ενήλικες λάτρεις της αδρεναλίνης, ίσως και να απογοητευθούν.

Στις 25 Ιουλίου στους προσκεκλημένους που ήταν ντυμένοι στα κόκκινα (απαράβατος όρος για το event) βρέθηκε και ο Test-Rider της Ducati, Michele Pirro, ο οποίος και δοκίμασε το Desmo Race. Λίγο πριν τα εγκαίνια είχε περάσει από το «Desmo Race» και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon